Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 -

Αντιπρόεδρος Γαλατασαράι για Ομάρ: Μακάρι ο Θεός να σώσει τα μάτια τουΜε τον χειρότερο τρόπο μπήκε το 2021 για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς ο νέος χρόνος τον βρήκε στο νοσοκομείο, έπειτα από ένα ατύχημα που είχε με βεγγαλικά.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού αναγκάστηκε να περάσει και την πόρτα του χειρουργείου, έχοντας εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπό του, αλλά και ζημιά στα μάτια του.

«Είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι. Περάσαμε όλοι μαζί την αλλαγή το χρόνου στην εντατική. Θέλω να πω όμως πως είναι εξοργιστικό και ντροπή κάποιοι να βγάζουν τέτοιες φωτογραφίες στα social media. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει οικογένεια και φίλους. Δεν έχουν καθόλου συνείδηση; Θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους αυτό το θέμα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Γαλατασαράι, Αμπντουραχίμ Αλμπαϊράκ, ενώ για την πορεία της κατάστασης της υγείας του Νορβηγού ανέφερε τα εξής:

«Κάποια βεγγαλικά έσκασαν στα χέρια του. Νομίζω πως συνέβη μεταξύ 21:00 και 22:00 το βράδυ. Μακάρι ο Θεός να σώσει τα μάτια του. Ο ίδιος έχει κανονικά επαφή με το περιβάλλον και μιλά με τους γιατρούς. Μίλησα μαζί του και με ευχαρίστησε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε σαν κλαμπ για να τον βοηθήσουμε. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του, προσευχόμαστε για το καλύτερο».