Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ανανεώνει ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό



Ένα ακόμα συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη με τον Ολυμπιακό λήγει φέτος, αλλά σε αντίθεση με προηγούμενες φορές η ανανέωσή του δεν θα εξελιχθεί σε σίριαλ. Θα είναι έκπληξη αν συμβεί κάτι τέτοιο. Άλλωστε ο ίδιος ο Λαρισαίος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τέταρτο τελικό παραδέχθηκε ουσιαστικά εν τη ρύμη του λόγου του ότι και του χρόνου θα φοράει τα «ερυθρόλευκα».

«Από τώρα σκέφτομαι την επόμενη μέρα και πώς θα πάμε πιο μακριά του χρόνου στην Ευρώπη απ' όσο πήγαμε φέτος», είπε ελαφρώς θιγμένος από την ερώτηση για το πότε σκέφτεται να σταματήσει το μπάσκετ!

Η αλήθεια είναι πως ο Σπανούλης δεν έχει ιδιαίτερο λόγο να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό. Διότι μόνο εκεί μπορεί να παίξει αν φύγει από το λιμάνι. Ο Ολυμπιακός του προσφέρει όλα όσα μπορεί να ζητήσει ένας αθλητής του επιπέδου του. Άριστες συνθήκες εργασίας, ηγετικό ρόλο σε μια ανταγωνιστική ομάδα, δυνατότητα διεκδίκησης τίτλων και καλά χρήματα. Θα μπορούσε βεβαίως να βρει περισσότερα χρήματα αλλού, όμως δεν το έκανε όταν ήταν πιο νέος και δεν είχε τέσσερα παιδιά. Θα το κάνει τώρα, στα 34;

Σε κάθε περίπτωση, όλα θα κριθούν στο ραντεβού που θα γίνει τις επόμενες μέρες μεταξύ του Σπανούλη και των αδελφών Αγγελόπουλου. Κι άλλη μία ένδειξη ότι τίποτα δεν θα πάει στραβά και οι δύο πλευρές θα δώσουν γρήγορα τα χέρια, αποτελεί η παντελής απουσία μεταγραφικών σεναρίων σχετικών με τον Λαρισαίο. Τις προηγούμενες φορές που έληγε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, όλο και κάποια Μπαρτσελόνα ή ΤΣΣΚΑ εξέφραζε το ενδιαφέρον της μέσω πληροφοριών που διοχέτευε ο ατζέντης του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, προκειμένου να ανεβάσει το κασέ του. Φέτος δεν έχει ακουστεί το παραμικρό. Και δεν είναι τυχαίο ότι ο Σπανούλης σκοπεύει να συναντήσει τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ μόνος του, χωρίς τον ατζέντη του. Έτσι λέγεται τουλάχιστον. Έτσι είχε γίνει και την τελευταία φορά...

Λίγες προσθήκες

Με την παραμονή του Σπανούλη να θεωρείται σχεδόν βέβαιη, τα μεταγραφικά θέματα που θα κληθεί να διευθετήσει αυτό το καλοκαίρι δεν είναι πολλά. Οι Μάντζαρης, Λοτζέσκι, Παπανικολάου, Πρίντεζης, Γιανγκ, Μιλουτίνοφ, Αγραβάνης, Τολιόπουλος και Μουράτος έχουν συμβόλαιο και, με μια μικρή επιφύλαξη για τον Μιλουτίνοφ, όλοι θα μείνουν. Θα μείνουν επίσης ο Παπαπέτρου, που έχει ΝΒΑ out, και ο Χάκετ, στο συμβόλαιο του οποίου ο Ολυμπιακός έχει option και θα κάνει χρήση της.

Θα φύγει ο Χάντερ, που έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ, ο Στρόμπερι, ο Ουόρικ, ο Τσαϊρέλης, ενώ οι πιθανότητες για τον Αθηναίου είναι μοιρασμένες. Όλα αυτά σημαίνουν ότι θα αποκτηθούν οπωσδήποτε ένας ψηλός (το αν είναι σέντερ ή "τεσσάρι" θα εξαρτηθεί από το ρόλο που θα έχει ο Αγραβάνης) κι ένας γκαρντ. Από εκεί και πέρα αν γίνουν άλλες μεταγραφές, θα στοχεύουν στην προσθήκη βάθους στον πάγκο.

Την Πέμπτη η φιέστα

H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει οτι την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 στις 21.00, θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η απονομή του Πρωταθλήματος Ελλάδας 2016 της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στην ομάδα του Ολυμπιακού!Η εκδήλωση η οποία θα έχει διάρκεια λίγο παραπάνω απο μία ώρα, περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους, συλλεκτικά δώρα σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και μοναδικές στιγμές γιορτής και ψυχαγωγίας με αποκορύφωμα την απονομή του πρωταθλήματος στα χέρια των Back 2 Back Πρωταθλητών! Η εκδήλωση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ζωντανά απο τον OTE TV.Όλα τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά ενώ θα εκδοθούν και εισιτήρια της διοργάνωσης. Τα εισιτήρια θα έχουν τιμές 5, 10, 15 και 30 ευρώ. Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα αποδοθούν προς ενίσχυση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της προσπάθειας που γίνεται για όλα τα αθλητικά τμήματα του συλλόγου. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα ώς εξής:

• Μέσω του www.olympiacosbc.gr από σήμερα Τρίτη 31/05/2016 και ώρα 22:00.

• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Τρίτη 31/05/2016 και ώρα 22:00.

• Από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ από Τετάρτη 01/06/2016 (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) .

• Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την Τετάρτη 01/06/2016 από τις 10:00 – 18:00 και την Πέμπτη 02/06/2016 από τις 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης της εκδήλωσης.* Να σημειωθεί ότι ο ΦΠΑ από 01/06/2016 θα ανέρχεται στο 24%Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ 2016 της 02/06/2016 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Τετάρτη 01/06 /2016 , ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.• Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους• Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8.