Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

αρτα



Υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση ο 14χρονος από την Άρτα που κατέρρευσε στα κάλαντα

Ώρες αγωνίας βιώνει η οικογένεια του 14χρονου από την Άρτα που κατέρρευσε λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας που υπέστη την Παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ είχε πάει να πει τα κάλαντα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδί υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου και νοσηλεύεται, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει σοβαρή.



Τραγωδία στην Άρτα: 16χρονος σκότωσε τον θείο του στο κυνήγι και αυτοπυροβολήθηκε

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε το  κυνήγι παρέας στην Άρτα.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Epiruspost, το απόγευμα της Κυριακής ένας 16χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον θείο του. Ο 33χρονος κατέληξε, ενώ ο έφηβος υπό το βάρος των τύψεων του, έστρεψε το όπλο εναντίον του εαυτού του θέλοντας να τερματίσει την ζωή του.



Η Βυζαντινή εκκλησία της Άρτας με τον τρούλο που… αιωρείται!

Το οδοιπορικό του Πρακτορείου «Ορθοδοξία» στον επιβλητικό ιστορικό ναό



Σαν σήμερα: Το 1912 ο ελληνικός Στρατός καταλαμβάνει την Φιλιππιάδα

1322: Ο σκωτσέζος στρατηγός Robert the Bruce, νικά το βασιλιά των Άγγλων, Εδουάρδο Β΄, στη Μάχη του Μπάιλαντ και ανακηρύσσει την ανεξαρτησία της Σκωτίας.



Φωτιές σε Αχαία, Άρτα και Μεσσηνία

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στη δυτική Αχαΐα, καθώς εκδηλώθηκαν δύο νέες πυρκαγιές στις περιοχές Μπούκα και Φώσταινα. Τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο και δεν απείλησαν κατοικημένες περιοχές.



Καταγγελία σοκ: Αρνήθηκαν αιμοκάθαρση σε ασθενή στο Νοσοκομείο Άρτας

Σοκ προκαλεί μια νέα καταγγελία για το Κρατικό Νοσοκομείο Άρτας που αρνήθηκε αιμοκάθαρση σε ασθενή. 

Η γυναίκα που βρέθηκε στην Άρτα για διακοπές όταν πήγε στο δημόσιο νοσοκομείο για να κάνει την αιμοκάθαρση άκουσε έκπλήκτη τον γιατρό της μονάδα τεχνητού νεφρού  να της αναφέρει ότι δεν μπορεί να την εξυπηρετήσει καθώς δεν έχει θέση!