Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

αποσταθεροποιηση



Βόμβα Κολωνάκι:«Σχέδιο αποσταθεροποίησης» βλέπει ο Παπαδημούλης

«Ύποπτη εγκληματική ενέργεια» που «υπηρετεί σχέδιο αποσταθεροποίησης» αναφέρει, σε ανάρτησή του στο twitter για τη βόμβα έξω από τον Άγιο Διονύσιο, ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Και τονίζει ότι η εξάρθρωση της τρομοκρατίας απαιτεί ομοψυχία όλου του συνταγματικού τόξου και όχι μικροπολιτική αντιπαράθεση



Λεβέντης: Κίνδυνοι αποσταθεροποίησης της χώρας

«H κυβέρνηση πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της, να μην κωλυσιεργεί και να ολοκληρώσει την 2η αξιολόγηση» τόνισε, στην ομιλία του σε συγκέντρωση, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με ακροατήριο στελέχη και φίλους του κόμματος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. 



Κατηγορεί το Ιράν ο Λευκός Οίκος για αποσταθεροποιητική συμπεριφορά

Ο Λευκός Οίκος κατήγγειλε σήμερα την «αποσταθεροποιητική συμπεριφορά» του Ιράν, στηλιτεύοντας ιδίως την «προκλητική» εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από την Τεχεράνη.



Κατρούγκαλος: Οι ανισότητες αποσταθεροποιούν την παγκόσμια διεθνή τάξη

Την πεποίθηση ότι βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμες γεωπολιτικές στιγμές, όχι μόνο στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά παγκόσμια, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στο διήμερο φόρουμ για την ενέργεια, που διοργανώνουν οι New York Times στην Αθήνα.



Μαξίμου: Στο κενό το σχέδιο της ΝΔ για αποσταθεροποίηση

«Το σχέδιο της ΝΔ για αποσταθεροποίηση, έχει πλέον πέσει στο κενό», σημειώνουν κυβερνητικές πηγές και ασκούν δριμεία κριτική στον κ. Μητσοτάκη και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή – όπως αναφέρουν – τον ετεροχρονισμένο σχολιασμό της ομιλίας του πρωθυπουργού για τον Προϋπολογισμό, μέσω «σημειώματος».



Πούτιν: Η Δύση ευθύνεται για την αποσταθεροποίηση στη Συρία που οδήγησε στην Αραβική Ανοιξη

Στη συνέντευξη που έδωσε στο γαλλικό κανάλι TF1 ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υποστήριξε ότι  η ευθύνη για την κατάσταση στο Χαλέπι βαραίνει  τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους.