Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Απόπειρα απαγωγής



Άντρας αρπάζει αγοράκι από τον αδελφό του για να το απαγάγει

Ένας άνδρας καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας να αρπάζει ένα μικρό αγοράκι την ώρα που αυτό παίζει με τον αδερφό του και μια φίλη του.

Ο μεγαλύτερος αδερφός έτρεξε πίσω από τον απαγωγέα και έσωσε το μικρό αγόρι.



Σινά: Αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Αιγύπτιο ΥΠΑΜ λίγα 24ωρα μετά την υπογραφή της τριμερούς στην Λευκωσία

Η τριμερής συμφωνία Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου σε επίπεδο υπουργών Άμυνας μάλλον αναστάτωσε πολλούς...



"Πήγαν να αρπάξουν το παιδί μου!" Η δημόσια κραυγή της μάνας του 10χρονου στο Ηράκλειο που σοκάρει

Σοκάρει η καταγγελία σχετικά με ένα περιστατικό που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Κατσαμπά στο Ηράκλειο. Ένα αγοράκι, ηλικίας 10,5 ετών, είχε μόλις σχολάσει από το σχολείο του και ανηφόριζε προς το σπίτι του.



Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Δυο άντρες αποπειράθηκαν να αρπάξουν μαθητή στην Κατερίνη

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου και 25ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης με ανάρτηση στο διαδίκτυο...

εφιστά την προσοχή όλων των γονέων της περιοχής και καταγγέλλει απόπειρα αρπαγής ανηλίκου μαθητή απο την περιοχή Θρακιώτικα της Κατερίνης.

Το δημοσίευμα:



Απόπειρα απαγωγής νεαρής κοπέλας - Σοκάρει η μαρτυρία της

Αναστάτωση και προβληματισμό προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Βελβεντού η καταγγελία νεαρής κοπέλας για απόπειρα απαγωγής της από άνδρες που επέβαιναν σε λευκό αυτοκίνητο και επιχείρησαν να τη βάλουν μέσα στο όχημα με τη βία, όπως αναφέρει το kozanimedia.gr.



Απόπειρα απαγωγής του γιου του Τότι από οργανωμένο οπαδό της Ρόμα!

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη προέκυψε από την κατάθεση ενός εκ των κατηγορουμένων στη δίκη της Mafia Capitale η οποία είναι σε εξέλιξη στην Ιταλία!

Ο Λούκα Οντεβάιν ανέφερε ότι είχε οργανωθεί από έναν οργανωμένο οπαδό της Ρόμα να απαγάγει τον γιο του αρχηγού της ομάδας όταν το παιδί ήταν ενός έτους, δηλαδή, το 2006.