Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

αποφυλακίσεις



Υπό τη σκέπη του, κρατούμενοι όλου του κόσμου

Εχει κάθε λόγο να νιώθει πλήρης και ευτυχής, αν αναλογιστεί κανείς, πως έχοντα συμπληρώσει τα 79 του χρόνια, συνέβαλε στην αποφυλάκιση περισσότερων από 13.000 απόρων φυλακισμένων σε Ελλάδα και άλλες 80 χώρες σε όλες τις ηπείρους, συγκεντρώνοντας περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για την εξαγορά των ποινών τους.



Γερμανία: Οι αποφυλακίσεις Γερμανών και Αμερικανών πολιτών θα διευκολύνουν τα οικονομικά ζητήματα της Τουρκίας

Και η Γερμανία φαίνεται να μπαίνει στο πολιτικό παιχνίδι με επίκεντρο την Άγκυρα. Ο ΥΠΕΞ της Γερμανίας Χάικο Μάας δήλωσε ότι "Η Τουρκία είναι σημαντικός εταίρος και για τις γερμανικές επιχειρήσεις,και πρόσθεσε, ότι η όξυνση στις σχέσεις με τις ΗΠΑ έχει επιδεινώσει την κατάσταση."



Κοντονής: Να παραταθεί για ένα χρόνο νόμος όπως αυτός του Παρασκευόπουλου για τις αποφυλακίσεις

Επιμένει στην απαράδεκτη άποψη ότι ο νόμος Παρασκευόπουλου πρέπει να παραταθεί τουλάχιστον για ένα χρόνο ο υπουργός δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στην εκπομπή Focus της ΕΡΤ. 



Παρασκευόπουλος: Να καταργηθεί ο νόμος μου για τις αποφυλακίσεις!

Την κατάργηση του νόμου για την αποσυμφόρηση των σωφρονιστικών καταστημάτων ζητά ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και βασικός εμπνευστής των διατάξεων που οδήγησαν πρόωρα εκτός φυλακής εγκληματίες και ποινικούς, Νίκος Παρασκευόπουλος.



Ο Τραμπ «παγώνει» τις αποφυλακίσεις από το Γκουαντάναμο

Ο εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε σήμερα την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο οποιασδήποτε νέας μεταγωγής κρατουμένων από την αμφιλεγόμενη στρατιωτική φυλακή του Γκουαντάναμο προς άλλες χώρες, προειδοποιώντας ότι κρατούνται εκεί «επικίνδυνα» πρόσωπα.