Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

απόφαση ΣτΕ



Πυρετός στην Άγκυρα για την απόφαση ΣτΕ-Κουβέλης: Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη

Νέα ένταση επιχειρεί να πυροδοτήσει η Άγκυρα.



Φόβοι για μαζική στάση πληρωμών στον ΕΦΚΑ μετά την απόφαση του ΣτΕ

Κρύος ιδρώτας λούζει την κυβέρνηση η ενδεχόμενη στάση πληρωμών στον ΕΦΚΑ λόγω της απόφασης του ΣτΕ που σύμφωνα με πληροφορίες έκρινε αντισυνταγματικές βασικές προβλέψεις του νόμου Κατρούγκαλου.



Αυτά είναι τα νέα ειδικά μισθολόγια, μετά την απόφαση του ΣτΕ: Ποιους αφορούν

Σημαντικές διαφοροποιήσεις στις αποδοχές χιλιάδων λειτουργών του Δημοσίου προκαλούν οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας με τις οποίες κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι περικοπές που επιβλήθηκαν με τον μνημονιακό νόμο 4093/2013.



Ανάσα για τους συνταξιούχους: Επιστροφή αναδρομικών στις συντάξεις

Θέμα χρόνου είναι η εφαρμογή αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με τις οποίες έχουν κριθεί παράνομες οι μειώσεις στις συντάξεις που επιβλήθηκαν μέσω των νόμων 4051 και 4093 το 2012 αλλά και την επιστροφή των παρανόμως παρακρατηθέντων ποσών του νόμου 3986/2011.



"Παγώνει" ο ανασχηματισμός

Φρένο στα σενάρια για ανασχηματισμό φαίνεται ότι βάζει η κυβέρνηση λίγες ώρες μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες. 



Ετήσιο "ενοίκιο" ζητά Με Νέο Νόμο η Κυβέρνηση από τα Κανάλια

Ετήσιο ενοίκιο, για το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών, ύψους τουλάχιστον 25 εκατομμυρίων ευρώ θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση που ετοιμάζεται να καταθέσει η κυβέρνηση, μετά τη χθεσινή απόφαση-καταπέλτη του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε ως αντισυνταγματικό τον νόμο Παππά.