Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

απανθρακωμενο



Σκυλάκι έμεινε πάνω από το απανθρακωμένο πτώμα του αφεντικού του!

Εκτυλίσσονται δραματικές, τραγικές ιστορίες, ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Η εικόνα είναι απερίγραπτη, είναι εικόνα κόλασης"!
 


Θρίλερ με το απανθρακωμένο πτώμα στους Αγίους Θεοδώρους (Βίντεο)

Δραματική εξέλιξη είχε η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το μεσημέρι της Κυριακής, σε δασική έκταση των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.



Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα στην Λευκάδα

Ένα απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Λευκάδα.

Ειδικότερα, το τραγικό εύρημα βρέθηκε στον κάμπο της Καρυάς.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα και τις πρώτες πληροφορίες που προκύπτουν για το γεγονός, το πτώμα φέρεται να ανήκει σε άνδρα, ο οποίος ήταν κάτοικος στα ορεινά του νησιού.



Μυστήριο με την απανθρακωμένη σορό γυναίκας στον Πειραιά

Πανικός προκλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Εμμανουηλίδη και Σουλτάνη στον Πειραιά, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε ένα σταθμευμένο όχημα.



Απανθρακωμένο πτώμα στον Πειραιά

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου μιας 50χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητο της, στην περιοχή του Πειραιά.

Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στη 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, στην συμβολή των οδών Εμμανουϊλίδου και Σουλτάνη πίσω από το στάδιο Καραΐσκάκη.



Μαντούδι: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς

Ένα απανθρακωμένο άτομο αγνώστων στοιχείων εντόπισαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε  στις 20:25 το βράδυ της Πέμπτης (18-08-2016) στο Κυμάσι Μαντουδίου, στη θέση Γερόβουνο...

Η φωτιά ξέσπασε σε δύσβατο σημείο και για την κατάσβεσή επιχειρούν 30 άνδρες της Πυροσβεστικής με 15 οχήματα.