Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Σκυλάκι έμεινε πάνω από το απανθρακωμένο πτώμα του αφεντικού του!


Εκτυλίσσονται δραματικές, τραγικές ιστορίες, ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Η εικόνα είναι απερίγραπτη, είναι εικόνα κόλασης"!
 

Το πρώτο φως της μέρας αποκάλυψε την τραγωδία στην Ανατολική Αττική. Άψυχα σώματα παντού, άνθρωποι που δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν και χάθηκαν στις φλόγες μέσα σε μια στιγμή. Ο Δημήτρης Οικονόμου, από τον τόπο τις καταστροφής, μετέφερε τα όσα είδε από κοντά. Τα λόγια του συγκλονίζουν:

«Υπάρχει γενική καταστροφή στο πράσινο, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Από πλευράς κατοικιών είναι λίγες οι καμένες ολοσχερώς, ζημιές έχουν αρκετές.

Μέσα από αυτό το αυτοκίνητο έβγαλαν δύο ανθρώπους απανθρακωμένους, οι οποίοι προσπάθησαν να φύγουν από το σπίτι τους για να γλιτώσουν. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το σπίτι τους σώθηκε, ενώ οι άνθρωποι στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πέρασαν μέσα από το δάσος και βεβαίως κάηκαν ζωντανοί.

Ένας άνθρωπος που έμενε δίπλα μου -μιλάγαμε καθημερινά-, έμενε με τα σκυλιά του μόνος του, βρέθηκε δυστυχώς ο άνθρωπος αυτός απανθρακωμένος με ένα από τα σκυλιά του ζωντανό, να είναι πάνω στο άψυχο σώμα του. Εκτυλίσσονται δραματικές, τραγικές ιστορίες, ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Η εικόνα είναι απερίγραπτη, είναι εικόνα κόλασης! Κυριολεκτικά είναι όλα μαύρα, δεν υπάρχει ζωή εδώ».