Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

άντρες



Για ποιο λόγο οι άνδρες πρέπει να αποφεύγουν το κόκκινο κρέας

Σύμφωνα με νέα μελέτη, μια διατροφή πλούσια σε κόκκινο κρέας μπορεί να είναι ό,τι χειρότερο για τους άνδρες που αντιμετωπίζουν καρκίνο του προστάτη. 



Αυτός είναι ο λόγος που οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο ύπνο από τους άντρες

Τελικά άνδρες και γυναίκες είναι τόσο διαφορετικοί; Η ερώτηση δεν είναι φιλοσοφική, αλλά απασχολεί τους ερευνητές που ψάχνουν να βρούνε ιατρικές διαφορές.

Για παράδειγμα οι επιστήμονες βρήκαν ότι οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερες ώρες ύπνου, αλλά και καλύτερη ποιότητα ύπνου.



Η διαφορά που γνωρίζουν ελάχιστοι ανάμεσα στα ξυραφάκια ανδρών και γυναικών

Τα ξυραφάκια μπορεί να είναι ένα από τα κοινά αντικείμενα ανδρών και γυναικών, όμως έχουν αρκετά διαφορετικά χαρακτηριστικά για τα δύο φύλλα.

Το χρώμα, λοιπόν, αν και μοιάζει η προφανής, δεν είναι η μοναδική διαφορά που κατασκευαστικά υπολογίζεται κατά την δημιουργία τους.

Τα ξυραφάκια και οι διαφορές ανάμεσα στα γυναικεία και τα ανδρικά



Σπάρτη: Μαχαιρώθηκαν άντρες από τη Ρουμανία - Στο νοσοκομείο ο ένας

Συνέβη στις 13:30 στον πεζόδρομο της λαϊκής αγοράς στη Σπάρτη και συγκεκριμένα σε όροφο πολυκατοικίας.

Δύο άντρες από τη Ρουμανία, ηλικίας 47 και 59 ετών, διαπληκτίστηκαν και ο ένας εξ αυτών επιτέθηκε με μαχαίρι στον άλλον με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 47χρονου.



Λέσβος: Τέσσερις άντρες επιτέθηκαν σε 9χρονο κορίτσι επειδή φορούσε μαντήλι και έμοιαζε με προσφυγοπούλα!

Επίθεση δέχθηκε ένα εννιάχρονο κορίτσι, ελληνικής καταγωγής, που φορούσε στο κεφάλι μαντήλι και βρισκόταν στην αυλή της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα στο Πέραμα της Γέρας Λέσβου.

 



Τρεις τραυματίες από επίθεση με «τοξική ουσία» στο Λονδίνο

Όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, τρεις άνδρες τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο από την επίθεση που δέχθηκαν με «τοξικές ουσίες» στο Δυτικό Λονδίνο σήμερα.

Σύμφωνα με τις αρχές, η επίθεση συνέβη στην περιοχή του Νότινγκ Χιλ περίπου στις 17:00 ώρα Ελλάδας.