Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ανθρωπότητα



Αρχαιολογικές ανακαλύψεις: Πότε εφευρέθηκαν τα πρώτα λίθινα εργαλεία

Οι πρόγονοι του σύγχρονου ανθρώπου κατά πάσα πιθανότητα εφηύραν τα πρώτα λίθινα εργαλεία πολλές φορές σε διαφορετικές τοποθεσίες –και όχι μόνο μία φορά σε ένα μέρος– σύμφωνα με νέες επιστημονικές εκτιμήσεις.



10 Παραξενες τροφές της ανθρώπινης ιστορίας

Εάν έπεσε ποτέ στα χέρια σας το τετράδιο με τις συνταγές της γιαγιά, της προ-γιαγιά ή της προ-προ-γιαγιάς, ίσως και να σας προκάλεσε κάποια έκπληξη. Αν και πολλοί σύγχρονοι σεφ πιστεύουν ότι η γαστρονομική δημιουργικότητα είναι κάτι νέο, η μαγειρική πάντοτε έκρυβε εκπλήξεις. Στο βάθος των αιώνων οι άνθρωποι έχουν φάει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε από ξηρά, θάλασσα και αέρα.



Μετά τον Β.Πούτιν και ο Σ.Λαβρόφ φοβάται για έναν πυρηνικό πόλεμο με τις ΗΠΑ που θα αφανίσει την Ανθρωπότητα!

Πρώτη φορά τα ανώτατα κλιμάκια της ρωσικής ηγεσίας εκφράζουν φόβο ότι είναι πολύ πιθανή η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ που θα οδηγήσει σε έναν πυρηνικό πόλεμο από τον οποίο η Ανθρωπότητα θα καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς.



Τα 7 μεγάλα μυστήρια στην ιστορία - Από την Κλεοπάτρα και τον Αντώνιο έως τον Billy the Kid

Υπάρχουν πολλά μυστήρια που μας περιβάλλουν από την αρχή αυτού του κόσμου.Άλλα λύθηκαν με την βοήθεια της επιστήμης και άλλα παραμένουν ακόμα ανεξήγητα και ίσως… να μην τα μάθουμε ποτέ..

Εδώ είναι μερικά που ακόμα δεν έχουν την απάντηση τους…



Λούσι: Η «γιαγιά της ανθρωπότητας» σκοτώθηκε πέφτοντας από δέντρο πριν από 3 εκατ. έτη

Η Λούσι, ο διασημότερος αυστραλοπίθηκος που έζησε στην Αφρική πριν από 3,18 εκατομμύρια χρόνια, σκοτώθηκε «πιθανότατα» πέφτοντας από ένα δέντρο, ανακοίνωσαν σήμερα οι επιστήμονες που μελέτησαν τα απολιθώματά της.



Όταν η ταυτότητα και το διαβατήριο θα είναι μια μακρινή ανάμνηση - Το μέλλον είναι η αναγνώριση φωνής και προσώπου

Λίγα δευτερόλεπτα αφότου ένας επισκέπτης διάβασε ένα σύντομο κείμενο στην οθόνη, εμφανίσθηκαν τα πάντα για αυτόν όπως ύψος, μέγεθος ρούχων, ηλικία, δομή σκελετού, θέματα υγείας και προσωπικότητας.