Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

αννυ



Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τη μικρή Αννυ: Ο πατέρας της μόνος του τη δολοφόνησε

Πρωτοφανή χαρακτήρισε ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας την υπόθεση της δολοφονίας και του τεμαχισμού του σώματος της 4χρονης Άννυ, με βασικό κατηγορούμενο τον πατέρα της.



Στο Εφετείο «ξυπνούν» μνήμες από τη δολοφονία της μικρής Άννυ

Στις 23 Οκτωβρίου 2018 θα ξεκινήσει ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας και της εξαφάνισης του πτώματος της 4χρόνης Άννυ που συγκλόνισε το Πανελλήνιο τον Απριλίου του 2015.

Η δίκη δεν άρχισε σήμερα λόγω κωλύματος του συνηγόρου του πατέρα της μικρής Άννυ.



Θρίλερ με την γιαγιά της Άννυ που έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς

Eνα θρίλερ με απρόβλεπτη κατάληξη βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη μυστηριώδη εξαφάνιση της γιαγιάς της Aννυ, του τετράχρονου κοριτσιού που βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου του του πατέρα- «Χάνιμπαλ», τον Απρίλιο του 2015.



Ενοχοι ο πατέρας, ο Νικολάι, αλλά και η μητέρα για το φριχτό θάνατο της μικρής Αννυ

Ενόχους, με ομόφωνη απόφαση, κήρυξε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, τον πατέρα της Άννυ, Σάββα και τον φίλο του Νικολάι, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της περιύβρισης νεκρού, ενώ κατά πλειοψηφία έκρινε ένοχη και την μητέρα του παιδιού, για την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία, της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.



Υπόθεση Άννυ: Η ώρα της κρίσης για τους δράστες της αποτρόπαιας δολοφονίας

Η ώρα της κρίσης για τους πρωταγωνιστές στην υπόθεση της αποτρόπαιας δολοφονίας της 4χρονης Άννυ έφτασε.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ανακοινώνει σήμερα την απόφαση του μετά από μια πολυήμερη ακροαματική διαδικασία κατά τη διάρκεια της οποίας επιχειρήθηκε να συνδεθούν τα κομμάτια ενός πάζλ βαμμένου με το αίμα του αθώου παιδιού.



Μητέρα της Άννυ: «Το παιδί μου δολοφονήθηκε, δεν είχα καταλάβει ότι κινδύνευε»

Τη δική της αλήθεια για τη ζωή της με τον Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ (Σάββα) και την κόρη τους  Άννυ είπε η Δημητρίνα Μπορίσοβα απολογούμενη ενώπιον του δικαστηρίου όπου εκδικάζεται η υπόθεση της αποτρόπαιης δολοφονίας του παιδιού.