Σάββατο 01 Απριλίου 2023 -

ΑμμοθύελλαΑυστραλία - Τεράστια αμμοθύελλα σκεπάζει τη χώρα

Σκηνές από χολιγουντιανή ταινία καταστροφής θυμίζουν τα πλάνα μιας τεράστιας αμμοθύελλας που «κατάπιε» μια ολόκληρη πόλη στην Αυστραλία.

 Σκόνη καταπίνει το Κάιρο

Αντιμέτωπο το Κάιρο με μεγάλη αμμοθύελλα που έχει προκαλέσει σειρά από προβλήματα στη λειτουργικότητα της καθημερινότητας χιλιάδων πολιτών. Όλες οι παραλιακές πόλεις της Αιγύπτου "πνίγηκαν" από τη σφοδρή αμμοθύελλα ενώ πολλοί πολιτες έκαναν χρήση ειδικών μασκών με σκοπό να προστατευτούν.ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε μια τεράστια αμμοθύελλα να «καταπίνει» την Αυστραλία

Μια οικογένεια σταμάτησε στη μέση του δρόμου για να αντικρίσει ένα εντυπωσιακό θέαμα.Αμμοθύελλα διακόπτει ποδοσφαιρικό ματς στην Σαουδική Αραβία - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Ο αγώνας της της Αλ-Ραέντ με την Αλ-Φατέχ για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας διεκόπη προσωρινά για ένα πεντάλεπτο.

Οταν μία ξαφνική αμμοθύελλα πέρασε από το γήπεδο και έκανε αδύνατη την ορατότητα έστω και στο μισό μέτρο.Αμμοθύελλα εξαφανίζει το Φίνιξ - Απίστευτες εικόνες

Πρόκειται για πραγματικές εικόνες όσο και αν θυμίζουν πλάνα από ταινία.

Αμμοθύελλα «κατάπιε» το Φίνιξ την Πέμπτη, προκαλώντας αρκετά προβλήματα. Η μετεωρολογική υπηρεσία είχε προειδοποιήσει για μηδενική ορατότητα και ανέμους με ταχύτητα έως 60 μίλια την ώρα.

Αρκετά σπίτια καταστράφηκαν, ενώ πολλά νοικοκυριά έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.Ινδία: Αμμοθύελλα σκότωσε 77 ανθρώπους

Απίστευτη τραγωδία σε κρατίδια της Ινδίας με τουλάχιστον 77 νεκρούς και 143 τραυματίες από αμμοθύελλα.

Οι ισχυροί άνεμοι που εκδηλώθηκαν την Τετάρτη στα κρατίδια Ρατζαστάν και Ούταρ Πραντές, προκάλεσαν διακοπές ρεύματος, ξερίζωσαν δέντρα και κατέστρεψαν σπίτια με τις αρχές να εκφράζουν φόβους ότι όσο περνούν οι ώρες ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.