Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Αμερικανίδα Βιολόγος



H συγκινητική δωρεά από την οικογένεια της Αμερικανίδας βιολόγου

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από έρανο, ο οποίος είχε γίνει πριν ακόμα εντοπιστεί η σορός της άτυχης Αμερικανίδας βιολόγου, αναμένεται να μοιραστούν σε εθελοντικές οργανώσεις που βοήθησαν στις έρευνες, σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειας.



Σούζαν Ίτον: Δείτε σε βίντεο την αδικοχαμένη βιολόγο να μιλά για την επιστήμη που τόσο αγαπούσε

Σοκαρισμένη εξακολουθεί να παρακολουθεί η κοινή γνώμη την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον στα Χανιά, μετά και τις τελευταίες λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα κίνητρα του διεστραμμένου δράστη. 



Έκτακτο: Συνελήφθη ο δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου στα Χανιά

Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton, που είχε εντοπιστεί νεκρή, πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της, μέσα σε σπηλιά, στο Μάλεμε Χανίων.

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr για έναν νεαρό, 27 ετών από την Κίσαμο που μένει στο Μάλεμε και ο οποίος ομολόγησε την ειδεχθή πράξη του.



Ποιος σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο στη Κρήτη;

Με απόλυτη μυστικότητα η ΕΛ.ΑΣ εργάζεται πυρετωδώς, προκειμένου να διαλευκανθεί το έγκλημα με θύμα την 60χρονη μοριακή βιολόγο Suzanne Eaton, μία υπόθεση που «πάγωσε» την κοινή γνώμη.



Θρίλερ με την Αμερικανίδα βιολόγο: Ποιο μυστικό κρύβει η δαιδαλώδης σπηλιά όπου βρέθηκε η σορός της;

Η σορός της 60χρονης Suzanne Eaton παραδόθηκε νωρίτερα το απόγευμα στους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε από άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης αφού προηγουμένως ο χώρος όπου βρέθηκε είχε εξερευνηθεί εξονυχιστικά από το κλιμάκιο του εγκληματολογικού της Αθήνας.  



Μυστήριο με τις συνθήκες θανάτου της Αμερικανίδας βιολόγου στα Χανιά

Σε αναμονή ειδικού κλιμακίου του τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα βρίσκονται οι αρχές των Χανίων, καθώς ζητήθηκε να συνδράμουν τις έρευνες για να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος Suzanne Eaton, ηοποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε γαλαρία που χρησιμοποιούνταν από τις γερμανικές δυνάμεις ως  πυριτιδαποθήκη την περίοδο τη