Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Αλέξης



Ο μικρός Κυριάκος και ο μικρός Αλέξης ετοιμάζονται να τρέξουν σε αγώνα

Ένα απίστευτης έμπνευσης ξεκαρδιστικό σποτ με πρωταγωνιστές τον μικρό Αλέξη και τον μικρό Κυριάκο, που ετοιμάζονται να τρέξουν στον αγώνα.
Σε κλίμα εκλογών και με πολύ χιούμορ οι δημιουργοί του βίντεο έκαναν εξαιρετική δουλειά για να διαφημίσουν μια σημαντική αθλητική δραστηριότητα στην Κρήτη.



Στο Σικάγο, πριν από τον Λευκό Οίκο, ο Αλέξης Τσίπρας

Το Σικάγο σχεδιάζει να επισκεφθεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πριν μεταβεί στην Ουάσινγκτον για να συναντηθεί στον Λευκό Οίκο στις 17 Οκτωβρίου με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.



Με τον νέο πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ, προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη της θέσης του.



Η άγνωστη αδελφή του Τσίπρα και η... ροκ Αχτσιόγλου!

Τα πάντα είχε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ... Από άνθη πορτοκαλιάς, φωτογραφίες, πηγαδάκια αλλά και εμφανίσεις που τράβηξαν τα βλέματα.

Η Έφη Αχτσιόγλου κατάφερε, για ακόμη μία φορά, να κλέψει την παράσταση αφού εμφανίστηκε πιο casual από ό,τι την έχουμε συνηθίσει.



Τι είπε η Τερέζα Μέι στον Αλέξη Τσίπρα

Στη διατήρηση της δυναμικής στις συνομιλίες για το Κυπριακό επικεντρώθηκε η τηλεφωνική συνομιλία Τσίπρα-Μέι, σύμφωνα με την Downing Street.

Εκπρόσωπος της πρωθυπουργού της Βρετανίας ανέφερε ότι το αντικείμενο της συνομιλίας ήταν η επικείμενη διάσκεψη για την Κύπρο στη Γενεύη.



Σερένα Γουίλιαμς: Αλέξη αρραβωνιάστηκε η διάσημη τενίστρια (Φωτό)

Τα νέα ανακοίνωσε η ίδια μέσω Reddit το οποίο ανήκει κατά το ήμισυ στον αγαπημένο της. Καλά στέφανα, λοιπόν.

 

Πανευτυχής η Σερένα Γουίλιαμς είπε το "Ναι" στον αγαπημένο της, Αλέξη Οχανιάν (Alexis Ohanian) συν-ιδρυτής του Reddit, ο οποίος της έκανε την πρόταση με τον πιο ρομαντικό τρόπο.