Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

αλεξια κουλουρη



Βιβλιοπαρουσίαση: «ΤΑΤΟΪ στιγμές ιστορίας»

 


Την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 20.00, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», -επίπεδο-1. Λ. Περικλέους 55, στον Χολαργό- θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Αλεξίας Κουλούρη: «ΤΑΤΟΪ στιγμές ιστορίας».



Αλεξία Κουλούρη: Τατόι- Στιγμές Ιστορίας

Για ακόμα μια φορά η πένα της δημοσιογράφου και συγγραφέως Αλεξία Κουλούρη είναι σίγουρο πως θα «ταξιδέψει» αλλά και θα εντυπωσιάσει το αναγνωστικό της κοινό.



Συνέντευξη του πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα με φόντο την Ελληνική Επανάσταση

Ο πρέσβης της Γαλλίας Patrick Maisonnave συζητά με την Αλεξία Κουλούρη για την ιστορία του τοιχοτάπητα, που υφάνθηκε στα τέλη του 18ου αιώνα από το εργοστάσιο των Γκομπλέν, εμπνευσμένος από την τοιχογραφία «Η Σχολή των Αθηνών» του Ιταλού καλλιτέχνη της αναγεννησιακής τέχνης, Ραφαήλ, που βρίσκεται στο Αποστολικό Παλάτι στο Βατικανό.



«Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Στην εκπομπή «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη μίλησε σήμερα, Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς. Καλεσμένη ήταν επίσης η δημοσιογράφος κα Αλεξία Κουλούρη. Την επικαιρότητα σχολίασαν οι δημοσιογράφοι Σταύρος Ζαγκανάς (breifingnews.gr) και Νίκος Ζαϊμης (orthodoxianewagency.gr).



Η Α. Κουλούρη για τις ψευδείς ειδήσεις και τον Ντόναλτ Τραμπ

Καλεσμένη στην εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη ήταν καλεσμένη η δημοσιογράφος κα. Αλεξία Κουλούρη η οποία εξέδωσε πρόσφατα ένα βιβλίο έρευνα με τίτλο «Fake news: Ρητορική και ερμηνείες – Πολιτική και πολιτικοί μέσω Twitter».



Δείτε τη συζήτηση: «Μετά τον Τραμπ: οι ΗΠΑ και ο κόσμος»

Παρακολουθήστε τη συζήτηση για το θέμα: «Μετά τον Τραμπ: Οι ΗΠΑ και ο κόσμος» με τους Δημήτρη Καιρίδη, Κώστα Υφαντή και Αλεξία Κουλούρη. Το συγκεκριμένο θέμα αναλύεται διεξοδικά και στο νέο βιβλίο της Αλεξίας Κουλούρη με τίτλο: «Fake news: Ρητορική και ερμηνείες – Πολιτική και πολιτικοί μέσω Twitter», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Σιδέρη.