Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

alco



Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα 4,9% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 4,9 ποσοστιαίων μονάδων στη Νέα Δημοκρατίαέναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του Έθνους.



Δημοσκόπηση της Alco: Προβάδισμα 7 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου

Αποκαλυπτικά και ενδιαφέροντα είναι τα στοιχεία που παρουσιάζει η μεγάλη δημοσκόπηση της  Alco για το newsit.gr.

Η δημοσκόπηση έγινε σε δείγμα 1.000 ατόμων από τις 4 έως τις 6 Σεπτεβρίου 2017.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 7 μονάδες επι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην πρόθεση ψήφου επι των έγκυρων προηγείται με 8 μονάδες.



Έρευνα Alco για την ΕΡΤ...

Έρευνα για την ανταπόκριση των πολιτών στο περιεχόμενο και στις υπηρεσίες που παρέχει η ΕΡΤ, πραγματοποίησε η εταιρεία ALCO για λογαριασμό της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.



Βουλή μέχρι και με… 11 κόμματα βγάζει το γκάλοπ της ALCO

Σε ελεύθερη πτώση κινείται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ., καθώς η αποδοχή της από την ελληνική κοινωνία βρίσκεται στο ναδίρ και η εικόνα της θρυμματίζεται υπό το βάρος του σκληρού πακέτου μέτρων τα οποία υιοθέτησε πρόσφατα και θεωρούνται απαράδεκτα από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.



Δημοσκόπηση μήνυμα: Στο 3,8% η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στο 3,8% είναι η διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Συγκεκριμένα, η Alco αναφέρει ότι στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ, με ποσοστό 21,1%, διευρύνει τη διαφορά της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται στο 17,3%. Στο 6,1% ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή, ενώ το ΚΚΕ «πέφτει» στο 5%.



Απογοητευμένοι δηλώνουν από τον Αλέξη Τσίπρα 8 στους 10 πολίτες

Απογοητευμένοι δηλώνουν από τον Αλέξη Τσίπρα 8 στους 10 πολίτες -για την ακρίβεια, το 79% των ερωτηθέντων- σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco για το Protothema.gr.