Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ακράτα



Τραγικό! Έστειλαν τραυματισμένο παιδάκι από την Ακράτα στο Αίγιο και μετά Πάτρα λόγω έλλειψης αξονικών τομογράφων!

Ο Γολγοθάς ενός τραυματισμένου παιδιού στην περιοχή της Ακράτας, στην Πελοπόννησο, όπως τον καταγράφει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), αναδεικνύει για μια ακόμη φορά τις ελλείψεις αξονικών τομογράφων στα δημόσια νοσοκομεία.



Τρομακτικές ώρες στα χέρια ληστών για ηλικιωμένη

Τον εφιάλτη στα χέρια τριών επικίνδυνων ληστών έζησε ηλικιωμένη στην Ακράτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις κουκουλοφόροι, φορώντας γάντια μπήκαν στο σπίτι της γυναίκας και αφού την έδεσαν με υφάσματα, την μετέφεραν στην αποθήκη της.

Οι ληστές αφού έκαναν άνω κάτω το σπίτι, βρήκαν και άρπαξαν 10.000 ευρώ.



Φωτιά στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου κοντά στην Ακράτα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε τμήμα δίπλα από την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου κοντά στην Ακράτα.

 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο σπεύδουν 9 οχήματα με 20 πυροσβέστες.



Ακράτα: Σκοτώθηκε 36χρονος εργάτης στο εργοτάξιο της Ολυμπίας Οδού

Ένας 36χρονος εργάτης με καταγωγή από το Πακιστάν είναι το θύμα του εργατικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο εργοτάξιο της Ολυμπίας Οδού στην Ακράτα, κατά τη διάρκεια ασφαλτόστρωσης του δρόμου.



Μυστήριο με τον αγνοούμενο γιατρό στην Πάτρα: Οι αρχές προσπαθούν να καταλάβουν πως βρέθηκε στην Αθήνα με το αυτοκίνητό του να είναι την Ακράτα!

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την ιστορία του 43χρονου γιατρού Γιώργου Φιλιππάκη από την Πάτρα, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από το βράδυ της Δευτέρας, και του οποίου η εξαφάνιση είχε αίσιο τέλος. 



Εντοπίστηκε ο 43χρονος γιατρός που είχε εξαφανιστεί στην Ακράτα

Αίσιο τέλος φαίνεται ότι έχει η περιπέτεια του 43χρονου καρδιοχειρουργού Γιώργου Φιλιππάκη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τις τελευταίες 4 ημέρες.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης ο 43χρονος γιατρός εμφανίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας.