Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ακης Τσοχατζόπουλος



Δύσκολες ώρες για τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Στη Β' Πνευμονολογική Κλινική του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, με την κατάστασή του, ωστόσο, να εκτιμάται ως εξαιρετικά κρίσιμη από τους θεράποντες γιατρούς.



Ύποπτος για κορωνοϊό ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, είναι εμπύρετος και αντιμετωπίζεται ως ύποπτο κρούσμα για  κορωνοϊό, ενώ πάσχει και από σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.



Επιστρέφει στον Κορυδαλλό ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τις μίζες στα εξοπλιστικά

Από το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών που νοσηλεύεται εδώ και δύο μέρες σε κρίσιμη κατάσταση της υγείας του ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος, όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς το ΣΤ΄ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι συγκατηγορούμενοί του, κατά της κατα



Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Στο Ναυτικό Νοσοκομείο διεκομίσθη ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, εσπευσμένα το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του EleftherosTypos.gr, ο κ. Τσοχατζόπουλος νοσηλεύεται ακόμα καθώς πρόκειται για καρδιολογικό ζήτημα.



Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Άκης Τσοχατζόπουλος για το δημοσίευμα με τα 19 εκατ. ευρώ

Στην αντεπίθεση περνά ο Ακης Τσοχατζόπουλος, μετά από δημοσίευμα του Σαββάτου το οποίο άφηνε να εννοηθεί ότι ένας καλά κρυμμένος θησαυρός 19 εκατ. ευρώ ανήκει στον πρώην υπουργό.



Απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα στον Άκη Τσοχατζόπουλο - Δείτε τα βίντεο

Ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος μετά την απολογία του για σκέλος της υπόθεσης με τις αποκαλούμενες "χρυσές μίζες" από τις συμβάσεις εξοπλιστικών αφέθηκε ελεύθερος αλλά του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.