Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Αγώνας δρόμου



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή - Αγώνας δρόμου στα νότια προάστια

Αγώνας δρόμου με την επωνυμία «37ος Αγώνας Δρόμου Υγείας 10 χλμ & 2 χλμ» θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στα νότια προάστια της Αττικής, από 08.30 έως 12.30.

Στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς και λεωφόρους των δήμων Αργυρούπολης-Ελληνικού και Γλυφάδας ως εξής:



«Τρέχω για την Κατερίνη»: Η ποντιακή παρουσία και ο ιερέας που έτρεξε με τα ράσα

Με μεγάλη συμμετοχή και υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε χθες η μεγάλη γιορτή αθλητισμού «Τρέχω για την Κατερίνη» από τον Οργανισμό Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) Δήμου Κατερίνης και τον Αθλητικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «Ζευς», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.



Η πρώτη εκκλησία για τον Αγ. Παΐσιο στην μακρινή Αυστραλία

Αισιόδοξος πως οι εργασίες για την ανέγερση της εκκλησίας του Αγίου Παϊσίου, θα έχουν ολοκληρωθεί έως τις 12 Ιουλίου, είναι ο διευθυντής της κατασκευαστικής εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο, Διονύσης Ψαρός.



Πάνω από 13.000 επισκέπτες υποδέχτηκαν το 2019 στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Αψηφώντας τη βροχή και το τσουχτερό κρύο, περισσότεροι από 13.000 επισκέπτες υποδέχτηκαν το 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Εκατοντάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό τα μεσάνυχτα δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα, ενώ λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου ξεκίνησε και ο πρώτος αγώνας δρόμου για το 2019, το SNF Run: 2019 First Run.



Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα στην Αττική

Διακοπές κυκλοφορίας προγραμματίζονται για σήμερα σε πολλούς δρόμους της Αττικής, λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής αγώνων δρόμου στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η κυκλοφορία θα διακοπεί σταδιακά από τις 8 έως τις 13:30 ως εξής:



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή - Δείτε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε διάφορους δήμους της Αττικής, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, από τις 08:00 έως τις 13:00, λόγω ταυτόχρονης διεξαγωγής αγώνων δρόμου 5χλμ στο πλαίσιο της δράσης «Ολοι Μαζί Μπορούμε».