Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

αγωνα



Η Επιτροπή αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας καλεί τους πολίτες σε ανένδοτο αγώνα κατά της συμφωνίας

Σε «συνεχή και ανένδοτο αγώνα» μέχρι «να σταματήσει το έγκλημα που είναι υπό εξέλιξη» καλεί η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας τους Έλληνες.

Σε ανακοίνωσή τους στο facebook η Επιτροπή Αγώνα αναφέρει ότι ένας «Ανένδοτος Αγώνας» θα ξεκινήσει από την πλατεία Συντάγματος, την Παρασκευή 15 Ιουνίου, ενώ απευθύνεται κάλεσμα και για τις Πρέσπες.



Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες από τα έκτροπα σε παιδικό αγώνα ποδοσφαίρου

Άγριο ξύλο σε αγώνα παιδικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη

Στο φινάλε του ματς του Νέου Ρυσίου με το Αγγελοχώρι, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ, γονείς παιδιών, στην κερκίδα, ήρθαν στα χέρια! Στο επεισόδιο συμμετείχαν και παράγοντες, άνθρωπο ποδοπατήθηκαν, ενώ η ένταση μεταφέρθηκε και στο πάρκινγκ του γηπέδου. 



Ιράν:Στηρίζει Συρία και "τον αγώνα της κατά της Αμερικής"

 Ο κορυφαίος σύμβουλος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν δήλωσε σήμερα ότι η Τεχεράνη θα στηρίξει τη Δαμασκό απέναντι σε οποιαδήποτε ξένη επίθεση.

Η δήλωση αυτή του Αλί Ακμπάρ Βελαγιατί μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση και συνιστά προφανώς μια απάντηση στην προειδοποίηση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για ένα ενδεχόμενο στρατιωτικό πλήγμα στη Συρία.



Το φύλλο αγώνα καίει τον Ολυμπιακό

Επιβαρυντικά για τον Ολυμπιακό είναι τα όσα κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές του 5ου τελικού της Α1 ανδρών.

Συγκεκριμένα οι Αναστόπουλος, Πηλοΐδης, Μάνος έγραψαν μετά την λήξη της αναμέτρησης: «Πριν την έναρξη του αγώνα καθώς και πριν τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου, οπαδοί του ΟΣΦΠ έβριζαν εν χορώ "π%&^^& και πρ&*^&*^ Γιαννακόπουλε.



Δεν "καίει" το φύλλο αγώνα τον Ολυμπιακό

Για λεκτικό προπηλακισμό των διαιτητών από δύο άτομα χωρίς διακριτικά κάνει λόγο το φύλλο αγώνα του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως το συνέταξε ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου. 



Ο Αλέξης Τσίπρας παρακολουθεί τον αγώνα της Εθνικής Παρέα με τον Βέλγο πρωθυπουργό

Mαζί με τον Βέλγο ομόλογό του Charles Michel παρακολουθεί από τη Ρώμη το παιχνίδι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.