Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Άγιος Νεκτάριος



Νικήτας Τσακίρογλου: Οι παραγωγές για τον Άγιο Παΐσιο και τον Άγιο Νεκτάριο άνοιξαν δρόμους

«Σημεία και άνθρωποι» με καλεσμένο τον Νικήτα Τσακίρογλου.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και δάσκαλος του θεάτρου Νικήτας Τσακίρογλου μιλάει στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη για τη συμμετοχή του στη ταινία «Man of God (Ο Άνθρωπος του Θεού)» και στη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» και τονίζει ότι τέτοιες παραγωγές τις έχει ανάγκη το κοινό.



Άγ. Σάββας ο Νέος: Η Κάλυμνος γιόρτασε το δικό της Άγιο – Δέηση υπέρ των αποδήμων (ΦΩΤΟ)

Την Ε΄ Κυριακή των Νηστειών, ημέρα της κοιμήσεώς του και της ανακομιδής των Αγίων Λειψάνων του, όρισε η Αγία μας Εκκλησία να τελείται η μνήμη του εξ’ Ανατολικής Θράκης καταγομένου συγχρόνου Αγίου μας Σάββα του νέου, του και μαθητού γενομένου του Αγίου Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού.



Ο “Ανθρωπος του Θεού” προβλήθηκε στο Λονδίνο για τους νέους της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων

Σχεδόν 90 νέοι συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 στον ιστορικό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας στο Λονδίνο για δείπνο και την προβολή της βραβευμένης ταινίας, που έκοψε εκατομμύρια εισιτηρίων σε όλο τον κόσμο,“Ο Άνθρωπος του Θεού”.



Μη χάσετε σήμερα σε Α’ τηλεοπτική προβολή στον ΑΝΤ1 την ταινία “Ο Άνθρωπος του Θεού”

 

Η ώρα για την πρώτη τηλεοπτική προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας “Ο Άνθρωπος του Θεού” (Man of God), έφτασε.  Η ζωή, το έργο και η προσωπικότητα του Αγίου Νεκταρίου μέσα από μία πλούσια καταγραφή και τις συγκλονιστικές ερμηνείες Ελλήνων και ξένων ηθοποιών, με τον Άρη Σερβετάλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα προβληθεί σήμερα στις 21:30 στον ΑΝΤ1.



«Ο άνθρωπος του Θεού»: Αύριο η Α’ τηλεοπτική προβολή της ταινίας για τον Άγ. Νεκτάριο στον ΑΝΤ1

 

Αντίστροφη μέτρηση για την Α’ τηλεοπτική προβολή της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» από τον ΑΝΤ1.

Η ταινία για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου θα προβληθεί στις 21.30.



Η ταινία για τον Άγιο Νεκτάριο σε όλες τις διεθνείς πλατφόρμες

Η ταινία Man Of God, η οποία είναι βασισμένη στην ζωή του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως κυκλοφορεί πια και σε όλες τις διεθνείς πλατφόρμες από όπου θα μπορούσε κανείς σε όποια χώρα και αν βρίσκεται να την παρακολουθήσει.