Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Αεροδρόμιο μακεδονία



Χειροπέδες σε δύο ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» – Ο ένας άτμιζε και ο άλλος αρνήθηκε να δεθεί στην απογείωση

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο επιβάτες πτήσης εσωτερικού, που συνελήφθησαν στον διεθνή αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, επειδή αρνούνταν να συμμορφωθούν στις υποδείξεις του πληρώματος και του κυβερνήτη του αεροσκάφους πριν από την απογείωσή του.



Καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο για υπόθεση ναρκωτικών συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Καταζητούμενος διεθνώς με ερυθρά αγγελία της Ιντερπόλ συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για 64χρονο από το Ισραήλ, ο οποίος διώκεται στο Περού για υπόθεση ναρκωτικών και οι δικαστικές Αρχές της λατινοαμερικανικής χώρας ζητούν την έκδοσή του.



Συνελήφθη γυναίκα για παράνομο εμπόριο οργάνων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Ανθρώπινα κύτταρα που προορίζονταν για παράνομο εμπόριο οργάνων και ιστών εντόπισε το τελωνείο του αεροδρομίου «Μακεδονία» κατά τη διενέργεια ελέγχου στις αποσκευές επιβατών πτήσης από τη Μόσχα προς τη Θεσσαλονίκη.



Ο Σπίρτζης στέλνει αεροπλάνο της Aegean να πάρει τους εγκλωβισμένους της Ryanair από τη Ρουμανία

Πτήση της Aegean, ναυλώθηκε με εντολή του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, και αναμένεται να αναχωρήσει στις 12.30 το μεσημέρι από την Αθήνα προκειμένου να παραλάβει τους εγκλωβισμένους επιβάτες που ταξίδευαν με την αεροπορική εταιρεία Ryanair και αντί της Θεσσαλονίκης προσγειώθηκαν, λόγω της κακοκαιρίας στη Βόρεια Ελλάδα, στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.



«Κούκλα» το νέο αεροδρόμιο Μακεδονία! Αποκαλυπτήρια με χρονοκάψουλα!

Μια χρονοκάψουλα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια, τις σημερινές εφημερίδες και ένα νόμισμα που σύμφωνα με τη γερμανική παράδοση φέρνει καλοτυχία, τοποθετήθηκαν μέσα στη γη, ως μέρος της διαδικασίας θεμελίωσης του νέου τερματικού σταθμού στο νέο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.



Καθυστερήσεις στις πτήσεις λόγω ομίχλης στο αεροδρόμιο "Μακεδονία"

Καθυστερήσεις σημειώθηκαν στις πτήσεις στον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» εξαιτίας της περιορισμένης ορατότητας  λόγω της πυκνής ομίχλης που κάλυψε από το πρωί περιοχές στο ανατολικό τμήμα της πόλης.