Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

αδικία



Συγκλονίζει ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη :''Ζούμε μια πρωτόγνωρη αδικία και τα παιδιά σηκώνουν όλο αυτό το βάρος''



Κοινωνικό μέρισμα: Απίστευτη αδικία. Αποκλείονται πολύτεκνοι

Την απίστευτη αδικία σε βάρος χιλιάδων πολύτεκνων οικογενειών με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα που αποκλείονται από τη χορήγηση μερίσματος καταγγέλλει η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος.



Πίντζης για Nomads: Είδα μία αδικία, δεν άντεχα άλλο και έφυγα μόνος μου

Ο Μάνος Πίντζης, επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι του ANT1, Nomads και μίλησε για την απόφαση του.

Ο παίκτης του Nomads, αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι καθώς δεν θέλησε να μονομαχήσει με τον Λευτέρη Παρασκευά, με τον οποίο ανέπτυξαν μια σχέση φιλίας. 



Κοινωνικό Μέρισμα: Τι θα γίνει με τους άνεργους. Πως θα υπολογιστεί το εισόδημα

Η μεγάλη αδικία, η οποία αφορά τους άνεργους, φαίνεται ότι διορθώνεται άμεσα.

Οι άνεργοι, οι οποίοι φέτος δεν έχουν εισοδήματα, βγαίνουν εκτός κοινωνικού μερίσματος στην περίπτωση που το 2016 είχαν εισόδημα. Αυτό καθώς το μέρισμα θα αποδοθεί με βάση τα στοιχεία του 2016.



Κατάκριση, η μεγάλη αδικία

- Γέροντα, έχω μία στενότητα: Δεν έρχομαι στη θέση του άλλου για να τον δικαιολογήσω.
 
— Να βλέπεις με πόνο τον άλλον που σφάλλει και να δοξάζεις τον Θεό για όσα σου έχει δώσει, γιατί μετά ο Θεός θα σου πει: Εγώ παιδί μου, τόσα σου έδωσα, κι εσύ γιατί μου φέρθηκες σκληρά; 
 


Γιατί ο Θεός ανέχεται την αδικία;

Η απάντηση τού Ζώντος Θεού στον γέροντα Σοφρώνιο, όταν εκείνος ρώτησε: "γιατί ο Θεός επιτρέπει την αδικία στον κόσμο;", ήταν μια αποκάλυψη τών ιδίων τών υπευθύνων αυτής τής κατάστασης: