Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

50 χρόνια



Τα βρήκαν 50 χρόνια μετά το διαζύγιο

Μισό αιώνα μετά από τη διάλυση του γάμου τους, ένας 83χρονος και μία 78χρονη από το Κεντάκι των ΗΠΑ αποφάσισαν να παντρευτούν εκ νέου, σχεδιάζοντας να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 14 Απριλίου.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο 83χρονος Χάρολντ Χόλαντ και η 78ρονη Λίλιαν Μπάρνς θα παντρευτούν στο Λέξινγκτον του Κεντάκι.



Μυτιλήνη: Ξαναστήνεται ερειπωμένο χωριό στον Άι Στράτη 50 χρόνια μετά τον σεισμό του 1968

Εκδήλωση με θέμα «50 χρόνια από τον σεισμό του Αγίου Ευστράτιου» συνδιοργάνωσαν σήμερα, 20 Φεβρουαρίου, επέτειο του μεγάλου σεισμού στον Αϊ Στράτη, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.



Προς πώληση το «Rolling Stone» στα 50 του χρόνια

Ήταν το 1967 όταν, από ένα λοφτ στο Σαν Φρανσίκσο, ο 21χρονος τότε Τζαν Σ. Γουένερ ξεκίνησε ένα περιοδικό που θα γινόταν η βίβλος της ροκ κουλτούρας. 



Τζέιν Φόντα και Ρόμπερτ Ρέντφορντ και πάλι "μαζί" ύστερα από 50 χρόνια

Τζέιν Φόντα και Ρόμπερτ Ρέντφορντ ξαναερωτεύονται πενήντα χρόνια μετά την ταινία «Ξυπόλυτοι στο Πάρκο», που υποδύονταν ένα ζευγάρι νεόνυμφων.

 



Απεργία μετά από 50 χρόνια στην Τράπεζα της Αγγλίας

Για πρώτη φορά εδώ και πάνω από 50 χρόνια οι εργαζόμενοι στην Τράπεζα της Αγγλίας τάχθηκαν υπέρ απεργιακών κινητοποιήσεων ζητώντας υψηλότερους μισθούς. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα συνδικαλιστικός φορέας, εντείνοντας τις πιέσεις προκειμένου να τερματιστεί ο αυστηρός έλεγχος στους μισθούς του δημόσιου τομέα στη Βρετανία.



Οταν έμαθε το μυστικό που του έκρυβε η γυναίκα του για 50 χρόνια, τρελάθηκε!- Η εκδίκηση του;

Ένας άντρας στη πόλη Derwood των ΗΠΑ συνελήφθη και κατηγορείται πως κακοποίησε σωματικά τη γυναίκα του, ξυλοκοπώντας την και καίγοντας τα γεννητικά της όργανα με σίδερο για μπούκλες, όταν έμαθε για την παράνομη σχέση της, που είχε πριν από 50 χρόνια.