Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

3Ο ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ



Σήμερα το 3ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Μητροπολίτη Λεμεσού

 

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού και η «Πεμπτουσία» διοργανώνουν το «3ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Πανιερ. Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο» σήμερα, Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 και ώρα 20:00 – 21:30.

Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλίκ εδώ:



3o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ (Γ΄ Μέρος)

Παρακολουθήστε το Γ΄ Μέρος από το 3 Ψηφιακό Αρχονταρίκι με την ομιλία του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού. Ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ, μίλησε για το μυστήριο της εξομολογήσεως και την αρετή της μετανοίας και εν συνεχεία συνομίλησε με τον κόσμο, απαντώντας στις ερωτήσεις τους.



3o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ (Β΄ Μέρος)

Παρακολουθήστε το Β΄ Μέρος από το 3 Ψηφιακό Αρχονταρίκι με την ομιλία του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού. Ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ, μίλησε για το μυστήριο της εξομολογήσεως και την αρετή της μετανοίας και εν συνεχεία συνομίλησε με τον κόσμο, απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

 



3o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ (Α΄ Μέρος)

Παρακολουθήστε την ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού στο 3ο ψηφιακό Αρχονταρίκι, όπου μίλησε για την εξομολόγηση.

Ο Γέροντας Εφραίμ μεταξύ άλλων ανέφερε:



«Ο άνθρωπος που εξομολογείται γεύεται την παρουσία του Χριστού»

Για το Ιερό Μυστήριο της εξομολόγησης μίλησε ο Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός στην διαδικτυακή σύναξη που πραγματοποιήθηκε για τρίτη φορά με εγγεγραμμένους από Αμερική, Ολλανδία, Κύπρο, Αμερική, Ρωσία και άλλες ορθόδοξες χώρες.

Ο Γέροντας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Εκκλησία που όπως είπε είναι νοσοκομείο με θεραπευτή το Χριστό.



Αύριο το 3ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ

Αύριο 16 Μαΐου στις 10 το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 3ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό, Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου
Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί και η ανταπόκριση ήταν και πάλι πολύ μεγάλη.