Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

32



Μανόλο Χιμένεθ: Η πρώτη αντίδραση του για τους «32» του Europa League

Ο προπονητής της ΑΕΚ έκανε λόγο για μία πολύ δυνατή ομάδα, χαρακτηρίζοντάς την ισάξια των Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για μία ακόμα φετινή ευρωπαϊκή υπέρβαση της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα είπε:



Δύο χειρούργοι στο πάτωμα μετά από 32 ώρες επέμβασης!

Στην ιστορία της ιατρικής , είναι πολλές οι περιπτώσεις των γιατρών, που καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σώσουν έναν ασθενή χωρίς να υπολογίζουν τον κόπο.

Πιστοί στον όρκο που έδωσαν καταρτισμένοι επιστήμονες δουλεύουν σκληρά για να σώσουν μια ζωή χωρίς να σκέφτονται πόσες ώρες ή πόση προσπάθεια θα χρειαστεί.



32 παραβιάσεις και 4 εμπλοκές με οπλισμένα τουρκικά αεροσκάφη

Με εντεινόμενο ρυθμό συνεχίζεται η τουρκική προκλητικότητα στο Αρχιπέλαγος καθώς σήμερα  έγιναν 32 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και 11 παραβάσεις του FIR Αθηνών από 16 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη (14 F- 16 και 2  CN-235)



Δημοσκόπηση Marc: Προβάδισμα αυτοδυναμίας για τη ΝΔ με 32,2%

Με 16,6 μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc για κυριακάτικη εφημερίδα.



Υεμένη: Τουλάχιστον 32 νεκροί στη μάχη για την πόλη Μόκα

Οι συνεχιζόμενες σφοδρές μάχες ανάμεσα στις κυβερνητικές δυνάμεις και τους αντάρτες για τον έλεγχο της πόλης Μόκα -όπου βρίσκεται ένα σημαντικό λιμάνι- στη νοτιοδυτική Υεμένη, είχαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 32 άνθρωποι, σύμφωνα με αξιωματούχους και ιατρικές πηγές.



Τρεις νεκροί και χιλιάδες διασωθέντες από τις φονικές πλημμύρες στην Λουιζιάνα

Ισχυρές και χωρίς προηγούμενο πλημμύρες πλήττουν τη Λουιζιάνα και το Μισισίπι στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες, όπου τα συνεργεία βρίσκονται επί ποδός έχοντας διασώσει χιλιάδες ανθρώπους. Τουλάχιστον τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους από τις σαρωτικές πλημμύρες που προκλήθηκαν από βροχοπτώσεις-ρεκόρ.