Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

24ωρη απεργία



Πανελλαδική απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου προκήρυξε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του «αντεργατικού» αναπτυξιακού νομοσχεδίου.

Παράλληλα, σημειώνει ότι, σε περίπτωση που η κυβέρνηση επιμένει στην προώθηση και την ψήφισή του, θα προχωρήσει σε απεργιακή κλιμάκωση.



Η ΠΟΕ–ΟΤΑ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου

Ραντεβού στην πλατεία Κλαυθμώνος δίνει ο ΠΟΕ – ΟΤΑ για την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου συμμετέχοντας στην στην 24ωρη απεργία.

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ καλεί τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία για να διεκδικήσουν καλύτερους μισθούς, συντάξεις και παροχές υγείας.

Οι διεκδικήσεις των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση



Ανεστάλη η 24ωρη απεργία στο μετρό την Πέμπτη

Αναστέλλει την 24ωρη απεργία που είχε εξαγγείλει για την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό, μετά τη συνάντηση που είχε με την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών και τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ.



Νέο "φρένο" στο Μετρό την Τετάρτη - Ισχύει η 24ωρη απεργία την Πέμπτη

Νέα στάση εργασίας στις γραμμές του Μετρό 2 και 3, εξήγγειλε για την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, το Σωματείο Εργαζομένων.

Οι συρμοί του μετρό θα είναι ακινητοποιημένοι από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της κυκλοφορίας.



24ωρη απεργία κάνουν οι εργαζόμενοι στην Εγνατία Οδό

Την ακύρωση του διαγωνισμού για την κατασκευή των σταθμών διοδίων Καβάλας και Στρυμονικού πέτυχαν σήμερα οι εργαζόμενοι στην Εγνατία Οδό ΑΕ, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους.



Σε 24ωρη απεργία αύριο οι εργαζόμενοι στον τουρισμό

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο Πέμπτη 20 Ιουλίου τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΕ-ΥΤΕ).