Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

2030



Xωρίς τέλος η λιτότητα - Πλεόνασμα 2,1% ως το 2030 και λύση του χρέους σε δόσεις

Λιτότητα διαρκείας με πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% του ΑΕΠ ως το 2030 και λύση του χρέους σε δόσεις ζητά πλέον ο Ευρωπαϊκός Βορράς εν όψει της συζήτησης για την επόμενη μέρα του τρίτου Μνημονίου όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.



Ταξιδιώτης του χρόνου από το 2030 πέρασε τον ανιχνευτή ψεύδους!

Ένας άντρας που ισχυρίζεται ότι μας ήρθε από το 2030 για να μοιραστεί μερικές αλήθειες για το μέλλον κατάφερε μυστηριωδώς να περάσει τον ανιχνευτή ψεύδους.

Ο παράξενος ταξιδιώτης του χρόνου, που κυκλοφορεί με το όνομα «Νώε», λέει πως πρέπει να παραμείνει ανώνυμος καθώς παίζει τη ζωή του κορώνα-γράμματα για να μας αποκαλύψει τα μελλούμενα.



Μέχρι το 2030 στην Ινδία θα κυκλοφορούν μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Κάθε αυτοκίνητο που πωλείται στην Ινδία θα τροφοδοτείται με ηλεκτρικό ρεύμα από το έτος 2030, σύμφωνα με τα σχέδια που παρουσίασε η υπουργός ενέργειας της χώρας. 

Η κίνηση έχει ως στόχο να μειώσει το κόστος της εισαγωγής καυσίμων και να μειώσει το κόστος για τη λειτουργία των οχημάτων.



H NASA αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο θα εποικιστεί ο Άρης μέχρι το 2030!

Ένα φιλόδοξο σχέδιο για τη γαιοπλασία του πλανήτη Άρη, δημιουργώντας μία μαγνητική ασπίδα γύρω του, ώστε να μπορεί στο μέλλον να εποικιστεί ανακοίνωσε η NASA.

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία  θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο θα προστατεύσει τον Άρη και παράλληλα θα δημιουργήσει μία νέα ατμόσφαιρα στον κοντινότερο γείτονα της Γης.



To 2030 η NASA θα στείλει ανθρώπους στον Άρη!

Την υπόσχεση που το 2004 είχε δώσει ο Τζορτζ Μπους ο νεώτερος για μια επανδρωμένη αποστολή των Ηνωμένων Πολιτειών στον πλανήτη Αρη τη δεκαετία του 2030 επανέλαβε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα την Τρίτη, ανακοινώνοντας ότι για τον σκοπό αυτό, η NASA θα συνεργαστεί με ιδιωτικές εταιρίες.



Ομπάμα: Θα στείλουμε επανδρωμένη αποστολή στον Άρη μέχρι το 2030

Μία επανδρωμένη αποστολή στον Άρη μέσα στα επόμενα 15 χρόνια οραματίζεται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα που δεσμεύτηκε ότι θα συνεργαστεί με ιδιωτικές εταιρείες προκειμένου "να δημιουργήσουν νέα οικοσυστήματα" τα οποία θα μπορούν να συντηρούν τους αστροναύτες και ταυτόχρονα να τους μεταφέρουν σε μακρινές αποστολές στο διάστημα.