Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

18 χρόνια



Αφαίρεσαν χειρουργική λαβίδα από την κοιλιά του μετά από... 18 χρόνια

Γιατροί στο Βιετνάμ αφαίρεσαν μία χειρουργική λαβίδα από το σώμα ενός άνδρα όπου βρισκόταν χωρίς αυτός να το έχει αντιληφθεί επί 18 χρόνια, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση VTV.

Ο 54χρονος Μα Βαν Νχατ δήλωσε ότι η λαβίδα είχε προφανώς ξεχαστεί μέσα στην κοιλιά του από το 1998 όταν είχε υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση έπειτα από τροχαίο ατύχημα.



Ιταλία: 18 χρόνια στο κτήνος που έβαλε φωτιά στην έγκυο φίλη του

Σε 18 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο Paolo Pietropaolo που έβαλε φωτιά στην Carla Caiazzo όταν του είπε πως θέλει να χωρίσουν.
 


Εκθεση-κόλαφος της Διεθνούς Αμνηστίας: Σε 18 χρόνια θα φύγουν οι πρόσφυγες από την Ελλάδα

Περίπου 60.000 πρόσφυγες παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα, υποστηρίζει η Διεθνής Αμνηστία, περιγράφοντας με μελανά χρώματα τις συνθήκες διαβίωσης αυτών των ανθρώπων και τονίζοντας ότι η χώρα μας έχει μετατραπεί σε «αποθήκη ψυχών».



Ο διορισμός άργησε 18 χρόνια και... μια ζωή - Τι λένε οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ του 1998

Δεκαοκτώ χρόνια αγωνίζονταν και αγωνιούσαν αλλά πριν από λίγες μέρες η αυλαία έπεσε και το παραμύθι στην ιστορία της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης είχε αίσιο τέλος για τους 2.100 επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, ο οποίος διενεργήθηκε το 1998.



Προφυλακιστέος για τη δολοφονία που έγινε πριν 18 χρόνια

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Έδεσσας, ο 53χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 23χρονου, πριν από 18 χρόνια, στην Πέλλα. Ο κατηγορούμενος φαίνεται πως παραδέχθηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με το θύμα, αλλά αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στη δολοφονία.