Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ιταλία: 18 χρόνια στο κτήνος που έβαλε φωτιά στην έγκυο φίλη του


Σε 18 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο Paolo Pietropaolo που έβαλε φωτιά στην Carla Caiazzo όταν του είπε πως θέλει να χωρίσουν.
 
Η 38χρονη ήταν έγκυος όταν της έβαλε φωτιά για να μην τη θέλει κανείς και από θαύμα γλίτωσε και η ίδια και η αγέννητη κορούλα της. Ο 42χρονος της επιτέθηκε την 1η Φεβρουαρίου στη Formia και στο δικαστήριο ακούστηκε πως δεν μπορούσε να δεχτεί ότι ήθελε να τον αφήσει.
 
Εκτός από την ποινή 18 ετών, το δικαστήριο απαγορεύει να έχει οποιαδήποτε επαφή με την κόρη του Giulia Pia που επέζησε από θαύμα. Το πρόσωπο της Carla είναι παραμορφωμένο από την τρομακτική επίθεση, με τον 42χρονο να υποστηρίζει στο δικαστήριο πως δεν ήθελε να τη σκοτώσει παρά μόνο να καταστρέψει το όμορφο πρόσωπό της για να μην τη θέλει ποτέ κανείς.
 
Η 38χρονη Carla έζησε ξανά την τρομακτική επίθεση μέσα από τις οδυνηρές λεπτομέρειες. Αποκάλυψε πως αρχικά προσπάθησε να τη στραγγαλίσει όταν άκουσε ότι την κάλεσαν σε ραντεβού, με την Carla να ικετεύει να σταματήσει για χάρη του αγέννητου παιδιού τους.
 
"Με έπνιγε και του έλεγα συνέχεια για το μωρό". Σύμφωνα με μάρτυρες, ο Paolo τη γρονθοκόπησε επανειλημμένα και μετά την περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό και της έβαλε φωτιά. Η Carla έχασε τις αισθήσεις τους και σώθηκε από γείτονα που άκουσε τις φωνές και έσπευσε να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο με εγκαύματα τρίτου βαθμού να καλύπτουν το 50% του σώματός της.
 
Με το που έφτασαν στο νοσοκομείο, οι γιατροί της έκαναν καισαρική για να σώσουν τη ζωή της κορούλας της. Ως εκ θαύματος η Carla και η Giuliana Pia επέζησαν ενώ τους έδιναν πιθανότητες 50% να τα καταφέρουν.