Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

14 νεκροί



Νιγηρία: 14 νεκροί σε επιθέσεις τζιχαντιστών της Μπόκο Χαράμ

Δεκατέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν από την πλέον σφοδρή επίθεση - τους τελευταίους 18 μήνες - που εξαπέλυσαν χθες βράδυ οι μαχητές της ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ ενάντια στην πόλη Μαϊντουγκούρι, μια μέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψη εκεί του ασκούντος χρέη προέδρου Γέμι Οσινμπάτζο σε έναν καταυλισμό εκτοπισμένων. 



Αιματηρή έναρξη για το Ραμαζάνι, τουλάχιστον 14 νεκροί

Τουλάχιστον 14 άτομα σκοτώθηκαν από επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας στο Αφγανιστάν κατά την πρώτη ημέρα του ιερού για τους μουσουλμάνους μήνα του Ραμαζανιού.

Ο βομβιστής βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο που ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά και εξερράγη κοντά σε γήπεδο ποδοσφαίρου το οποίο βρίσκεται κοντά σε στρατιωτική βάση της ανατολικής επαρχίας Κοστ, δήλωσαν αξιωματούχοι.



Μεξικό: Έκρηξη σε αποθήκη βεγγαλικών με 14 νεκρούς - ΦΩΤΟ

Έκρηξη σε αποθήκη με βεγγαλικά σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην πόλη San Isidro του Μεξικού.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ, από την έκρηξη έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 14 άτομα, ενώ κυκλοφορεί και η πληροφορία ότι μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται και παιδιά.

Όσο για τον αριθμό των τραυματιών, υπάρχει η εκτίμηση ότι ξεπερνούν τους 30.



Μάχη σώμα με σώμα Τούρκων στρατιωτών με τζιχαντιστές - 14 νεκροί στην αλ Μπαμπ

Συνολικά 14 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 33 τραυματίστηκαν σε μάχες με τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) κοντά στην βόρεια πόλη της Συρίας αλ Μπαμπ, ενώ οι απώλειες του ΙΚ ανήλθαν σε 138 μαχητές, ανακοίνωσαν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.



Νέο μακελειό στη Βαγδάτη: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετά από επίθεση αυτοκτονίας

Τουλάχιστον 14 είναι οι νεκροί και τουλάχιστον 20 οι τραυματίες από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας που έγινε σήμερα το πρωί σε προάστιο της Βαγδάτης.
 



Τραγωδία στην Ινδία: 14 νεκροί σε κατάρρευση γέφυρας - Φόβοι για 150 παγιδευμένους

Η κατάρρευση μιας υπό κατασκευή ανισόπεδης οδογέφυρας σήμερα στην Κολκάτα (πρώην Καλκούτα), στην ανατολική Ινδία, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 14 ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό 70, ανακοίνωσε ένας αξιωματούχος της ινδικής εθνικής αρχής διαχείρισης καταστροφών.