Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

12



Οι 12 εντυπωσιακές ενδυματολογικές εμφανίσεις της Ε .Μενεγάκη για το 2017

Λίγες μέρες πριν την εκπνοή του χρόνου ανατρέχουμε στις καλύτερες εμφανίσεις της πάντα εντυπωσιακής Ελένης Μενεγάκη.



Υεμένη: 12 νεκροί - 80 τραυματίες από επιδρομή του αραβικού συνασπισμού

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη 80 τραυματίστηκαν σήμερα από τον αεροπορικό βομβαρδισμό του υπό τη Σαουδική Αραβία συνασπισμού εναντίον ενός στρατοπέδου κρατουμένων που ελέγχεται από τους σιίτες αντάρτες Χούτι και βρίσκεται στη Σανάα, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al Massira.



Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα 12 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Με διαφορά 12 ποσοστιαίων μονάδων προηγείται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τα στοιχεία της νέας δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι.



Σε λίγη ώρα ξεκινά η 48ωρη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα

Με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, και παρουσίας δυο  φορές την ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του τόπου  διαμονής του (Βαρνάβας  Αττικής), αναμένεται να βγει τις 12 το μεσημέρι για πρώτη φορά από τις φυλακές μετά το 2002 όπου  και παραδόθηκε στην ΓΑΔΑ, καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια κάθειρξη για τη δράση του στη τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, Δημήτρης Κουφοντίνας.



Γουατεμάλα: Εισβολή ενόπλων σε νοσοκομείο - 6 νεκροί και 12 τραυματίες

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 12 τραυματίστηκαν σήμερα όταν ένοπλοι που πιστεύεται ότι ήσαν μέλη συμμορίας έκαναν έφοδο σε ένα νοσοκομείο και απελευθέρωσαν έναν φυλακισμένο κακοποιό ο οποίος είχε μεταφερθεί στο ίδρυμα για να υποβληθεί σε εξετάσεις, δήλωσαν αξιωματικοί της αστυνομίας και στελέχη των υπηρεσιών υγείας.



Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 12 νεκροί σε τριπλή βομβιστική επίθεση

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη 18 τραυματίστηκαν από τρεις εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα στην Καμπούλ στη διάρκεια της κηδείας ενός από τα θύματα των χθεσινών βίαιων διαδηλώσεων.