Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

10.000



«Όταν είσαι 10.000 χιλιόμετρα μακριά από τον γιο σου που έχει γενέθλια»

Μια ξεχωριστή έκπληξη ετοίμασαν οι συνεργάτες του Γρηγόρη Αρναούτογλου από στο Palawan.

Ο γιος του Αναστάσης είχε τα γενέθλια του και ο παρουσιαστής βρίσκεται μακριά του εξαιτίας των γυρισμάτων του Nomads. Οι συνεργάτες του λοιπόν αποφάσισαν να του ετοιμάσουν μια έκπληξη και έφτιαξαν μια τούρτα, η οποία πάνω έγραφε: «Happy Birthday Αναστάση».



Τι κάνει σήμερα η 17χρονη που το 1971 έπεσε στην ζούγκλα από αεροπλάνο στα 10.000 πόδια;

Λίγοι είναι τώρα πια οι έφηβοι που βιώνουν πλέον πολύ άσχημες καταστάσεις και αυτό κάνει την ιστορία της Juliane Koepcke πολύ ξεχωριστή.



Γερμανία: Τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στο Αμβούργο κατά της G20

Τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι, σύμφωνα με την αστυνομία και τους οργανωτές, συγκεντρώθηκαν ειρηνικά σήμερα στο Αμβούργο (βόρεια Γερμανία) για να διαμαρτυρηθούν εναντίον της συνόδου κορυφής της Ομάδας των Είκοσι (G20) που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο σ' αυτή τη χανσεατική πόλη.



ΟΗΕ:Τους 10.000 έφτασαν οι νεκροί άμαχοι στην Υεμένη

Ο μεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών στην Υεμένη έφθασε σήμερα στο Άντεν για να συναντηθεί με τον πρόεδρο Αμπντ Ράμπο Μανσούρ Χάντι, την ημέρα που ο διεθνής οργανισμός εκτίμησε ότι 10.000 άμαχοι έχουν σκοτωθεί από τον Μάρτιο του 2015, δια χειλέων ενός εκπροσώπου του.
   



Βερναρδάκης: Θα μονιμοποιήσουμε 10.000 συμβασιούχους

Ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Χριστόφορος Βερναρδάκης σε συνέντευξή του προαναγγέλει πως τόσο προσωρινή όσο και μόνιμη λύση για τους συμβασιούχους καθαριότητας αλλά και παιδικών σταθμών, κοινωνικών δομών, σίτισης, φύλαξης κλπ των ΟΤΑ.



Τουρκία: Οι αρχές ερευνούν 10.000 πρόσωπα ύποπτα για τρομοκρατική δράση

Οι τουρκικές αρχές διεξάγουν έρευνες σε βάρος 10.000 ανθρώπων που θεωρούνται ύποπτοι για "τρομοκρατική" δράση ή για "προσβολή" κυβερνητικών αξιωματούχων μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας.