Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

100 δοσεις



Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη ρύθμιση των 120 δόσεων στα Ταμεία -Δείτε αναλυτικά

Η δημοσίευσή απομένει μόνο να ακολουθήσει κατόπιν της υπουργικής απόφασης για τα συγγκεκριμένα κριτήρια ρύθμισης οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (ΦΚΑ) για να αποτελέσει και επισήμως νόμος του κράτους.



Αυξάνουν σε 100 τις δόσεις και δίνουν έξτρα εκπτώσεις για τα αυθαίρετα

Σε αύξηση των δόσεων για την εξόφληση των προστίμων που αφορούν τα αυθαίρετα, από 80 σε 100, ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης.



Ποιοι θα χάνουν τη ρύθμιση των 100 δόσεων από το 2018

Ευκολότερα θα χάνουν τη ρύθμιση των 100 δόσεων οι φορολογούμενοι από την 1η Ιανουαρίου 2018. Ακόμη και αν καθυστερήσουν για μια ημέρα την πληρωμή κάθε νέα οφειλή τους θα βγαίνουν αυτόματα εκτός της ρύθμισης.



Σε απόγνωση εκατομμύρια φορολογούμενοι: Πρόστιμα και κατασχέσεις ακόμα και για λίγες ώρες καθυστέρησης πληρωμής φόρων

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για έκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενους οι οποίοι κρατάνε «με νύχια και με δόντια» την ρύθμιση των 100 δόσεων, στην οποία έχουν υπαγάγει εδώ και δύο χρόνια τις  παλαιές ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς την εφορία.  



Εχετε χρέη στους Δήμους; Δείτε πως μπορείτε να κάνετε ρύθμιση σε 100 δόσεις

Ανακοινώσεις έχουν αρχίσει να εκδίδουν από την περασμένη εβδομάδα δήμοι της χώρας για τη ρύθμιση χρεών έως και 100 δόσεις με βάση το αρ. 52 του Ν.4483/2017.



Τι αλλάζει στη ρύθμιση των 100 δόσεων από την 1η Ιανουαρίου 2017

Αυστηρότερος γίνεται από την 1η Ιανουαρίου 2017 ο κόφτης της ρύθμισης εκατό δόσεων για όσους φορολογουμένους καθυστερούν να πληρώσουν ή να ρυθμίσουν τις νέες οφειλές τους, όπως σημειώνουν Τα Νέα την Τρίτη.