Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ζουμερό



Υγρό κέικ σοκολάτας

Βήμα βήμα η ιστορία ενός λαχταριστού σοκολατένιου κέικ που θα ήθελε να είναι και σουφλέ…

Υλικά

180γρ. μαύρη σοκολάτα
120γρ. βούτυρο 82%
5 αβγά
60γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
50γρ. πούδρα αμυγδάλου
50γρ. αλεύρι μαλακό
ξύσμα από 2 μανταρίνια

Διαδικασία

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170ºC.



Θέλετε το κρέας μαλακό και ζουμερό; Ορίστε πως θα το κάνετε έτσι!

Βάλατε όλη σας τη μαεστρία, διαβάσατε τον τσελεμεντέ, πήρατε τηλέφωνο ακόμη και τη μαμά σας για να μάθετε πως μαλακώνει το κρέας, αλλά αυτό τίποτα. Εμείς βρήκαμε όλους τους τρόπους για να το κάνουμε να γίνει «βούτυρο»!