Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

ZOOM



«Η προσφορά των Νεομαρτύρων στην Εκκλησία»

Η «Πεμπτουσία» διοργάνωσε το «1o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Σεβ. Μητρ. Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο» την εσπέρα της Τετάρτης 14 Ιουλίου. Θέμα ομιλίας και συζήτησης ήταν: «Η προσφορά των Νεομαρτύρων στην Εκκλησία».



π. Νικόλαος Λουδοβίκος: «Η Αισθητική των Σχέσεων»

Η «Πεμπτουσία» διοργάνωσε το «2ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον π. Νικόλαο Λουδοβίκο», την εσπέρα της Τρίτης 8 Ιουνίου και απο ώρα 19.30.
Θέμα Ομιλίας και Συζήτησης ήταν: «Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ».

Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ PemptousiaTv
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 



Το 1ο Αρχονταρίκι με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας Κοσμά (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Η Ορθόδοξη Διαδικτυακή Πύλη «Πεμπτουσία» διοργάνωσε την Πέμπτη 11 Μαρτίου το «1o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Σεβ. Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά».

 



Η προετοιμασία για τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή

 

Η Ορθόδοξη Διαδικτυακή Πύλη «ΠΕΜΤΟΥΣΙΑ» διοργάνωσε το 9ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, κατά την εσπέρα της Τρίτης 9 Μαρτίου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ:



Ο Γέροντας Εφραίμ συνομίλησε με αγγλόφωνους πιστούς

 

Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα πολλών Αγγλόφωνων πιστών από διάφορα μέρη του κόσμου, η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ και το Orthodox Christian Network (OCN) διοργάνωσαν την «2η e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και το Orthodox Christian Network (OCN)», κατά την εσπέραν της Πέμπτης 4 Μαρτίου.