Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

ζομπι



ΗΠΑ: Δύο κυνηγοί έχασαν τη ζωή τους από την ασθένεια των «ζόμπι» ελαφιών

Δύο κυνηγοί έχασαν την ζωή τους από την ασθένεια των «ζόμπι» ελαφιών στις ΗΠΑ.

Οι κυνηγοί κατανάλωσαν κρέας από ελάφια τα οποία έπασχαν από τη χρόνια εξασθενητική νόσο (CWD), μια νευροεκφυλιστική μολυσματική ασθένεια η οποία όμως δεν προκαλείται από βακτήριο ή ιό, αλλά από κακοδιπλωμένες πρωτεΐνες, γνωστές ως πριόνες.



Οι εμπειρίες που στοίχειωσαν νεαρή κοπέλα που είχε απαχθεί από έναν ψυχοπαθή

Συγκλονίζουν και προκαλούν ανατριχίλα οι περιγραφές για τις εμπειρίες που έζησε στα χέρια του ψυχοπαθούς απαγωγέα της , η Άμπι Χερνάντεζ. 

Η νεαρή κοπέλα από το Νιου Χάμσαϊρ είχε πέσει θύμα απαγωγής τον Οκτώβριο του 2013, επιστρέφοντας σπίτι της από το σχολείο.



Δεν έχει ξαναγίνει: Τους ειδοποίησαν για διακοπή ρεύματος και για κίνδυνο από ζόμπι!

Σε μήνυμα που έλαβαν οι κάτοικοι την Κυριακή, η αρμόδια αρχή ενημέρωσε τους κατοίκους της περιοχής για επικείμενη διακοπή ρεύματος και προειδοποίησε για.. ζόμπι!

Όπως ανέφερε σε tweet η Palm Beach Post, οι αρχές του Παλμ Μπιτς έστειλαν κατα λάθος κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος και μήνυμα που προειδοποιούσε για ζόμπι στην περιοχή.

 



Σύσκεψη G20: Εκατοντάδες ζόμπι στους δρόμους του Αμβούργου

Διαμαρτυρία με πολιτικό και κοινωνικό μήνυμα πραγματοποίησαν ακτιβιστικές και καλλιτεχνικές οργανώσεις στο Αμβούργο, οργανώνοντας μία πρώτη... υποδοχή στους ηγέτες των 20 οικονομικά ισχυρότερων κρατών στον κόσμο (G20), οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» στη Σύσκεψη που θα φιλοξενήσει η βιομηχανική γερμανική πόλη.



Λαζόπουλος: Τα ζόμπι ουρλιάζουν στα δελτία, η Μακρόνησος ετοιμάζεται να ανοίξει

«Το ψάρι που έβριζε τη θάλασσα» είναι ο τίτλος άρθρου του Λάκη Λαζόπουλου. «Ο καρκίνος της μεταπολίτευσης έχει κάνει μετάσταση και παλεύει να νικήσει το υπόλοιπο σώμα της Ελλάδας. Τα ζόμπι ουρλιάζουν στα δελτία ειδήσεων και η Μακρόνησος ετοιμάζεται να ανοίξει.



Υστερία στις ΗΠΑ: Η Χίλαρι Κλίντον είναι... ζόμπι!

Το θέμα των ημερών στις ΗΠΑ δεν είναι άλλο από την κατάσταση της υγείας της Χίλαρι Κλίντον, μετά την κατάρρευση της υποψήφιας προέδρου σε εκδήλωση για την 11η Σεπτέμβριου, που στάθηκε αφορμή να αποκαλυπθεί ότι έχει πνευμονία.