Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

ΖΩΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ



Μητροπολίτης και κληρικοί της Ύδρας είδαν το «Man of God»

Στην συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας προβλήθηκε το απόγευμα της 4ης Ιουνίου, προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, η ταινία «Man of God» που πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Στην προβολή παρευρέθησαν η Σκηνοθέτης της ταινίας Yelena Popovic και οι κληρικοί της νήσου Ύδρας.



Ο Άνθρωπος του Θεού» έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 26 Αυγούστου!

Η ταινία για τη ζωή του Αγίου Νεκτάριου θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 26 Αυγούστου ξεκινώντας ένα ταξίδι που όλοι περιμέναμε.
Η ταινία που κέρδισε το βραβείο του κοινού στη Μόσχα και που θα προβληθεί στο φεστιβάλ του Λος Άντζελες στις 22 και 23 Μαΐου αναμένεται να κερδίσει τους σινεφίλ και να συγκινήσει και τον πιο μικρό θεατή.



Στα γυρίσματα της ταινίας Man of God ο Μητρ. Θερμοπυλών

Σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας Man of God παρακολούθησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Πεντέλης και Διευθυντής του Διορθοδόξου Κέντρου Σεβ. Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης.



Man of God: Ταινία αμερικανικής παραγωγής με ξένους και Έλληνες ηθοποιούς για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως γυρίζεται στην Ελλάδα

Αποκλειστικό ρεπορτάζ ope.gr



Man of God: Ταινία αμερικανικής παραγωγής με ξένους κι Έλληνες ηθοποιούς για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως γυρίζεται στην Ελλάδα

Αποκλειστικό ρεπορτάζ ope.gr