Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ζήτημα



Οικουμενικός Πατριάρχης: Θα επιλύσουμε το Ουκρανικό ζήτημα κατά την κανονική τάξη

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δήλωσε σε χαιρετισμό του υποδεχόμενος τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμονα και πολυμελή όμιλο προσκυνητών από την Βέροια.



ΝΑΤΟ: Επί τάπητος το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Το ζήτημα των δύο Ελλήνων κρατούμενων στρατιωτικών στην Τουρκία έθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο ΝΑΤΟ ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης»



Κεντροαριστερά: Εξακολουθεί να διχάζει το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας

Πολιτικό πρέπει να θεωρείται το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με την εξ αποστάσεως ψηφοφορία και αποτέλεσε το θέμα συζήτησης στη συνεδρίαση της λεγόμενης «Επιτροπής Αλιβιζάτου» την Τρίτη. 



Γερμανία: Εκτός προεκλογικής ατζέντας το ελληνικό ζήτημα;

Η «αναίμακτη» έγκριση της πρόσφατης συμφωνίας για την Ελλάδα από την επιτροπή Προϋπολογισμού της γερμανικής Βουλής την Τετάρτη δείχνει ότι η συζήτηση των τελευταίων ημερών ήταν περισσότερο ένα τεχνητό προεκλογικό θρίλερ, σημειώνει σε δημοσίευμά της η Deutsche Welle.



Τσίπρας: «Δε νομίζω ότι θα γίνει έκτακτη ευρωπαϊκή σύνοδος για το ελληνικό ζήτημα»

Δεν θα πάμε σε Συμβούλιο Κορυφής για το ελληνικό πρόγραμμα, εκτίμησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσερχόμενος στο δείπνο που του παραθέτει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).



Επίθεση Ταγιάνι σε Ντάισελμπλουμ για τη στάση του στο ελληνικό ζήτημα

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων πολιτικών ομάδων του επέκριναν με δριμύτητα σήμερα τη συμπεριφορά του προέδρου του Eurogroup, του Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε έναν διάλογο για την Ελλάδα στο ημικύκλιο.