Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ζινταν



Το Κατάρ πρότεινε 200 εκατ. ευρώ στον Ζιντάν για να αναλάβει την εθνική ομάδα

Πρόταση 200 εκατ. ευρώ για τετραετές συμβόλαιο προκειμένου να προετοιμάσει την εθνική ομάδα του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 που θα φιλοξενηθεί στην αραβική χώρα φέρεται να έχει στα χέρια του ο Ζινεντίν Ζιντάν. 



Αυτόν τον Έλληνα ποδοσφαιριστή θέλει σαν τρελός ο Ζιντάν στη Ρεάλ

Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γερμανική «Bild», ο Έλληνας στόπερ έχει τραβήξει με τις εμφανίσεις του το βλέμμα των Ισπανών, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του τον αντικαταστάτη του Πέπε.



Τέλος ο Μπενίτεθ από τον πάγκο της Ρεάλ, ανέλαβε ο Ζιντάν

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ο Ράφα Μπενίτεθ. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, σε συνέντευξη Τύπου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», γνωστοποιώντας, παράλληλα, ότι τα «ηνία» των «μερένγκες» αναλαμβάνει ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν προπονητής της δεύτερης ομάδας της «βασίλισσας».



Ο Ζιντάν απέρριψε τα σενάρια περί ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος είναι προπονητής της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ και ο Ραφαέλ Μπενίτεθ της πρώτης. Ο Γάλλος αναγκάστηκς να κάνει δηλώσεις θέλοντας να βάλει τέλος στην έντονη φημολογία περί απομάκρυνσης του νυν τεχνικού των μαδριλένων.