Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ζευγος



Το ζεύγος Ομπάμα «ξεσάλωσε» σε συναυλία της Μπιγιονσέ και του Τζέι-Ζ

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και η σύζυγός του Μισέλ Ομπάμα είναι από τους μεγαλύτερους φανς του ζευγαριού και όποτε βρουν την ευκαιρία τους απολαμβάνουν από κοντά.

Αυτή τη φορά βρέθηκαν στη συναυλία τους στο Μέριλαντ και κυριολεκτικά το διασκέδασαν με την ψυχή τους. 



Απόδραση στην Μύκονο το ζεύγος Πατούλη

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη ξέκλεψαν λίγο χρόνο από το φορτωμένο τους πρόγραμμα και ταξίδεψαν μέχρι τη μαγευτική Σαντορίνη. 

Χαμογελαστοί, ευδιάθετοι και ερωτευμένοι, έκαναν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια, αλλά και τη χώρα των Φηρών και απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα με φόντο την Καλντέρα. 



Πάφος: Θρήνος για το ζεύγος Νικολάου

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο. Αυτό έμελλε να είναι το πεπρωμένο για το γνωστό ζευγάρι της Πάφου, τον Θεόδωρο και την Δήμητρα Νικολάου, ιδιοκτήτες γνωστής ψαροταβέρνας στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.



Αναχωρεί το προεδρικό ζεύγος!

Ολοκληρώθηκε πρίν από λίγη ώρα έπειτα από 28 ώρες, η επίσκεψη Μακρόν! Λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα, το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας μπήκε στα αεροσκάφη για την αναχώρηση.



Βόλτα στην Ερμού το ζεύγος Μακρόν

"Παραβιάζοντας" το πρωτόκολλο, αλλά και το επίσημο πρόγραμμα, το ζεύγος Μακρόν φεύγοντας από το Γαλλικό Ινστιτούτο, αντί να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο, προτίμησε να κάνει μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. 

της Πέπης Οικονομάκη



Διακοπές στην Πάρο κάνει το ζεύγος Μακρόν

Το μυστήριο σχετικά με τον προορισμό των διακοπών του Εμανουέλ Μακρόν λύνουν τοπικοί φορείς της Πάρου, επιβεβαιώνοντας ότι ο 39χρονος Γάλλος πρόεδρος και η σύζυγός του, Μπριζίτ, ατενίζουν το Αιγαίο!