Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

Ζέτα Δούκα



Δήλωση που σοκάρει από τη Ζέτα Δούκα: Ο Γιώργος Κιμούλης με έβρισε και με κλώτσησε

Μια εξομολόγηση που σοκάρει έκανε η Ζέτα Δούκα.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Ζέκα Δούκα εξομολογήθηκε ότι ο ηθοποιός, ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.



Είναι επίσημο: Η Ζέτα Δούκα νέα πρωταγωνίστρια του "Καφέ της Χαράς"

Λίγοι μήνες παραμένουν έως ότου η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Χάρη Ρώμα "Καφέ της Χαράς" επιστρέψει στη μικρή οθόνη για ένα sequel μετά από 15 χρόνια.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η σειρά επιστρέφει το δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2020, και θα παίξουν πολλοί από τους παλιούς ηθοποιούς.



Ο Κώστας Καραμανλής καταστρέφει τη συνέντευξη της Ζέτας Δούκα!

Η πρεμιέρα της ταινίας «Καζαντζάκης», του Γιάννη Σμαραγδή έγινε χθες Δευτέρα (20 Νοεμβρίου) και πλήθος προσωπικοτήτων βρέθηκε στο Παλλάς.

Ανάμεσα τους και η Ζέτα Δούκα η οποία σταμάτησε πριν την είσοδο της στην αίθουσα προβολής για να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.



Έγκυος η Ζέτα Δούκα! Ποιο είναι το φύλο του μωρού; Δείτε την με φουσκωμένη κοιλίτσα

Αυτό κι αν είναι είδηση! Σύμφωνα με πληροφορίες του YOU, η Ζέτα Δούκα περνάει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώς είναι ήδη 5,5 μηνών έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον γυμναστή-φυσιοθεραπευτή Μιχάλη Χατζαντωνά.