Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 -
Μερική συννεφιά

13 °C

Σήμερα, 25. Νοεμβρίου 2020

ΖέρβαςΣτην Θεσσαλονίκη ο Τζ. Πάιατ – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ζέρβα

Τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, υποδέχθηκε το μεσημέρι στο γραφείο του στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης ο νέος δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.Δήμος Θεσσαλονίκης: Συνεχίζεται το «θρίλερ» με Ζέρβα και Ορφανό

Συνεχίζεται, για δεύτερη βραδιά, το απόλυτο «θρίλερ» των δημοτικών εκλογών -ήτοι, η μάχη για τη δεύτερη θέση στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο Νίκος Ταχιάος έχει «κλειδώσει» μεν την πρωτιά, με ποσοστό 22,35%, αλλά συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η μάχη για τη δεύτερη θέση και το ποιος θα βρεθεί απέναντί του, στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών την άλλη Κυριακή.Πάτρα: «Γιατρέ μου αυτός ο άτιμος βήχας συνεχίζεται» – Η τραγωδία του Πάσχα που συγκλονίζει [ΦΩΤΟ]

Ο Γιάννης Ζέρβας πέθανε σε ηλικία μόλις 45 ετών στην Πάτρα. Η γιατρός που τον εξέτασε αποκαλύπτει με διαδικτυακή της ανάρτηση.

Θρήνος ανήμερα το Πάσχα για τη νοικογένεια του δημοτικού υπαλλήλου Γιάννη Ζέρβα στην Πάτρα. Ο 45χρονος έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη ενός έτους με τον καρκίνο, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του Χριστίνα και ένα ανήλικο παιδί.