Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ζαρλασ



Μητέρα Πάνου Ζάρλα: Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που δεν θα τον έσωζε το κράνος

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και συντετριμμένη αναφέρθηκε στον γιο της: «Ο καθένας αγαπιέται από τις χάρες του και ο Πάνος έχει αγαπηθεί πολύ επομένως είχε πολλές χάρες! Δέχτηκε περισσότερο αγάπη από ότι πόλεμο.



Πάνος Zάρλας: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας

Ο τραγικός θάνατος του νικητή του Power of love 1 Πάνος Ζάρλας συγκλόνισε το πανελλήνιο και βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους δικούς του ανθώπους. Ο άτυχος 28χρονος γύρω στις 2 τα ξημερώματα, ανέβαινε τη Λεωφόρο Συγγρού με τη μηχανή του και με μεγάλη ταχύτητα σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού ρεπορτάζ.



Πάνος Ζάρλας: Η έκκληση της οικογένειας και των φίλων του!

Η είδηση ότι ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Συγγρού προκάλεσε σοκ, καθώς εκτός του ότι ήταν ένα πολύ αγαπητό άτομο, ήταν και πάρα 

Η ρεπόρτερ της εκπομπής “Ευτυχείτε”, Λιλή Πυράκη, βρέθηκε στον τόπο του δυστυχήματος και γνωστοποίησε την έκκληση που κάνουν η οικογένεια και οι φίλοι του αδικοχαμένου Πάνου για μάρτυρες.

 



Πάνος Ζάρλας: Ραγίζουν καρδιές

Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα και η είδηση του θανάτου προκάλεσε σοκ. Οι συμπαίκτες του από το Power of Love, Κυριακή Τσανικίδη και Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, τον αποχαιρέτησαν με αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Η τελευταία αδημοσίευτη συνέντευξη! Το σχέδιο που δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει…