Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

ζακ κωστοπουλος



Ζακ Κωστόπουλος: Νέα έκθεση φωτιά για τα αίτια θανάτου του

Μια νέα έκθεση πραγματογνωμοσύνης για τα αίτια του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου αυτή τη φορά από τον τεχνικό σύμβουλο ενός εκ των κατηγορουμένων που κατετέθη στον ανακριτή παρουσιάζει μια άλλη εκδοχή των αιτιών του θανάτου του 33χρονου ακτιβιστή. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή πραγματογνώμονα Παντελεήμονα Αλεξάνδρου που διενήργησε την έρευνα, γνωμοδοτείται συμπερασματικά ότι:



Αντιδράσεις για τις αυστηρές ποινές στους 8 αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου

Αντιδράσεις στους κύκλους των αστυνομικών και των νομικών προκαλεί το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) από την ΕΛ.ΑΣ. για τους αστυνομικούς που εμπλέκονται στο τραγικό συμβάν της 21ης Σεπτεμβρίου έξω από κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.



“Παντελώς ανεπαίσθητες οι επαφές μας με τον θανόντα”

Αρνούμενοι την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης απολογήθηκαν σήμερα οι τέσσερις αστυνομικοί για την υπόθεση του θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου.
Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς περιοριστικούς όρους.



Σε απολογία οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον Ζακ Κωστόπουλο

Κλήσεις από τον 23ο τακτικό ανακριτή για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου  έλαβαν οι  αστυνομικοί που εμφανίζονται στα σχετικά βίντεο να συλλαμβάνουν τον Ζακ Κωστόπουλο.



Γεροβασίλη για Ζακ Κωστόπουλο: Θα χυθεί άπλετο φως γύρω από τον θάνατό του

Άπλετο φως σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά όλων των εμπλεκομένων στον τραγικό θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου στην οδό Γλαδστωνος υποσχέθηκε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, στους εκπροσώπους των ΛΟΑΤΚΙ (LGBTQI) οργανώσεων, με τους οποίους συναντήθηκε την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στο γραφείο της.



Απολογείται και ο δεύτερος καταστηματάρχης για την υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου

Ενώπιον του ανακριτή που ερευνά τις συνθήκες θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, απολογείται σήμερα ο δεύτερος άντρας που εμφανίζεται σε βίντεο να χτυπά, μαζί με τον συγκατηγορούμενο του κοσμηματοπώλη, τον 33χρονο.