Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

υπουργός Υγείας



Θάνος Πλεύρης από Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου: “Το ότι βρίσκομαι εδώ το χρωστώ στην Παναγία”

Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε χθες, για πρώτη φορά με την ιδιότητα του Υπουργού Υγείας, ο κ. Θάνος Πλεύρης ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθωνική Πολιτεία.



Επίσκεψη Θ. Πλεύρη στο νοσοκομείο «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το νοσοκομείο ” Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ” στο πλαίσιο των επισκέψεων του στα νοσοκομεία της χώρας.

Το εν λόγω νοσοκομείο θα ενισχυθεί με προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. Ειδικότερα προβλέπεται η αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και η ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου.



Υπουργός Υγειας: Υπάρχουν ακόμα δεκάδες τραυματίες στα νοσοκομεία

Την ευγνωμοσύνη του σε όλους του εργαζόμενους του ΕΣΥ που από την πρώτη στιγμή, περιέθαλψαν -με φιλότιμο και αξιοπιστία, όπως είπε- τους πληγέντες από τις πυρκαγιές εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα δομές Υγείας, των πυρόπληκτων περιοχών.



Σύμη: Μία γιατρός για 6.000 κατοίκους και ο υπουργός Υγείας «πανηγυρίζει» για τις υπηρεσίες σε αλλοδαπούς

Σε απόγνωση φαίνεται πως βρίσκονται οι κάτοικοι της Σύμης αφού στο νησί υπάρχει μόλις μία γιατρός για 6000 ανθρώπους, ντόπιους και τουρίστες.



Ξανθός vs Πολάκης: Προφανώς δεν είμαι ικανοποιημένος από το ΕΣΥ

«Έχουμε καλές σχέσεις με τον κ. Πολάκη, ο καθένας έχει την ιδιοσυγκρασία του, όλοι κρινόμαστε από τον τρόπο που ασκούμε το αξίωμά μας». 

Αυτό τόνισε την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ερωτηθείς για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.



Κρήτη: "Θερμή" υποδοχή στον Υπουργό Υγείας

Δεκτός έγινε με έντονες αποδοκιμασίες ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός,κατά την άφιξή του σήμερα στο ΠΑΓΝΗ.

Μάλιστα κάποιοι εκφράζοντας την αγανάκτησή τους έκαψαν τα ειδοποιητήρια του Κατρούγκαλου μπροστά στον Υπουργό.