Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Υπουργος Προστασίας του Πολίτη



Θεοδωρικάκος: «Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση και κάθε απειλή»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 110η επέτειο της απελευθέρωσής της ακριτικής Φλώρινας από τον τουρκικό ζυγό. Ο Υπουργός παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στο χώρο του μνημείου της πλατείας Γεωργίου Μόδη και κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των αγωνιστών του απελευθερωτικού αγώνα.



Θεοδωρικάκος για «μπλόκο» Τζιτζικώστα στη Σμύρνη: «Απαράδεκτη πρόκληση που εκθέτει ανεπανόρθωτα το τουρκικό καθεστώς»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.



ΒΥΡΩΝΑΣ: Η Εικόνα της Παναγίας ξεχείλιζε μύρο στη λιτανεία

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμμητού κ. Δανιήλ τελέστηκε η πανήγυρη του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας στο Βύρωνα , στον ναό που εδώ και ένα χρόνο η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας δακρυρροεί, ενώ παρέστη και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.



Θεοδωρικάκος: «Η Κυβέρνηση έλυσε ένα πάγιο αίτημα των Αστυνομικών»

Υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θοδωρή Σκυλλακάκη και τον Υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου, παρουσία του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ), το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά το νέο βαθμολόγιο των Αστυνομικών.



Μήνυση κατά της ΕΛ.ΑΣ. και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη καταθέτει στέλεχος της ΛΑ.Ε.

Μήνυση κατά των αστυνομικών και της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη θα καταθέσει αύριο η Σόφη Παπαδόγιαννη, μέλος της Π.Γ. της ΛΑ.Ε., για τον τραυματισμό της κατά τη διαδήλωση της 8ης Μαΐου.