Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

υπουργός οικονομικών



Ο Υπουργός Οικονομικών για την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος

Στο Άγιο Όρος βρέθηκε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου 2022 ο Υπουργός Οικονομικών κ.



Βρετανία: Παύθηκε από τα καθήκοντά του ο Υπουργός Οικονομικών Κουάζι Κουάρτενγκ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Βρετανία, καθώς ο Υπουργός Οικονομικών της χώρας, Κουάζι Κουάρτενγκ, παύθηκε από τα καθήκοντά του, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το BBC.



Κύπρος: Ρυθμό ανάπτυξης 3,5% διαβλέπει ο υπουργός Οικονομικών -Πέτυχαν το στόχο

Το 2017 θα κλείσει για την Κύπρο με ρυθμό ανάπτυξης περί το 3,5% εκτίμησε ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος είπε ότι αρχικά ήταν πιο συντηρητικές οι εκτιμήσεις για 2,9%.



Παραιτείται ο πρωθυπουργός της Τσεχίας μετά την κόντρα με τον υπουργό Οικονομικών

Ο πρωθυπουργός της Τσεχίας, Μπόχουσλαβ Σόμποτκα, ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή του καθώς και την παραίτηση του υπουργικού του συμβουλίου, ύστερα από διαμάχη με τον υπουργό του επί των Οικονομικών, τον δισεκατομμυριούχο Αντρέι Μπάμπις, ο οποίος είναι ύποπτος για φορολογική απάτη.



Τι ζήτησε ο νέος υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ από τη Λαγκάρντ

O υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν είπε χθες στη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ ότι αναμένει από το ΔΝΤ να δώσει μία «ειλικρινή και ξεκάθαρη» ανάλυση των συναλλαγματικών πολιτικών που ακολουθούν οι χώρες του, δήλωσε εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών.



Aυστριακός Υπουργός Οικονομικών: Λάθος να μονοπωλήσουν τον διάλογο για το Brexit η Γερμανία, η Γαλλία και η Ιταλία

Δεν πρέπει να επιτραπεί στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία να υπαγορεύσουν μόνες την αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην επικείμενη αποχώρηση της Βρετανίας, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Χανς-Γεργκ Σέλινγκ και πρόσθεσε ότι του έχει προκαλέσει κατάπληξη το πόσο χαλαρή είναι η αντίδραση της ΕΕ στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου στο Ηνωμένο Βασίλειο.