Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

υπουργείο Εσωτερικών



ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ έχει μετατρέψει το υπουργείο Εσωτερικών σε εκλογικό της κέντρο

«Σήμερα επιβεβαιώθηκε αυτό που καταγγείλαμε από την αρχή: Η Νέα Δημοκρατία έχει μετατρέψει το υπουργείο Εσωτερικών με ευθύνη της πολιτικής της ηγεσίας και του Μεγάρου Μαξίμου, σε εκλογικό της κέντρο» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και προσθέτει:



Εκλογές 2019: Όλα έτοιμα στο υπουργείο Εσωτερικών

Αντίστροφη μέτρηση για τις Εκλογές 2019. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η γενική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών για τη λήψη και τη μετάδοση των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019.



Αποτελέσματα εκλογών: Πήρε μηδέν! Ούτε ο ίδιος δεν ψήφισε τον εαυτό του!

Ένα από τα ευτράπελα των εκλογών συνέβη στην Λευκάδα, όπου μετά και την καταμέτρηση των σταυρών ο Αντιδήμαρχος Καστού και υποψήφιος με την Δημοτική Παράταξη «Όλοι για την Λευκάδα» με επικεφαλής των απερχόμενο Δήμαρχο Κώστα Δρακονταειδή, Χρήστος Τριλίβας δεν βρήκε στην κάλπη ούτε μία ψήφο!



Υπουργείο Εσωτερικών: Απολυμένος συμβασιούχος στην ταράτσα του κτιρίου!

Στην ταράτσα του υπουργείου Εσωτερικών έχει ανέβει ένας απολυμένος συμβασιούχος Δήμου.

Οι παρευρισκόμενοι φοβούνται πως ο άντρας θα προσπαθήσει να αυτοκτονήσει, και γι αυτό τον λόγο έχει ειδοποιηθεί η Πυροσβεστική.



Έξω από το υπ. Εσωτερικών εργαζόμενοι στους δήμους: Κανένα παιδί να μη μείνει εκτός παιδικών σταθμών

Διαμαρτυρία έξω από το κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών πραγματοποιούν εργαζόμενοι στους δήμους μέλη του συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής με βασικό αίτημα να μη μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών.

Οι διαδηλωτές ζητούν μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και αποκλειστικά δημόσιους παιδικούς σταθμούς για όλα τα παιδιά με πλήρη κρατική χρηματοδότηση.



ΕΚΤΑΚΤΟ: Τηλεφώνημα για βόμβες στο υπουργείο Εσωτερικών

Άγνωστοι τηλεφώνησαν το πρωί της Παρασκευής στην Εφημερίδα των Συντακτών προειδοποιώντας για ύπαρξη βόμβας στο υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η βόμβα πρόκειται να εκραγεί στις 10.30.

Κλειστή παραμένει όλη η Σταδίου ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.